Groepsaccommodaties in Brabant

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Noord-Brabant!

Groepsaccommodatie huren in Brabant

De Bourgondische levensstijl, de ruimte en de rust, dat is Brabant. En uiteraard houden de Brabanders wel van een feestje op zijn tijd.
Tijdens Carnaval, gaat heel Brabant voor enkele dagen helemaal los. Maar niet alleen de Brabanders vieren dan feest, want uit heel Nederland komen er dan bezoekers die graag meedoen aan dit knotsgekke feest

Met de groep naar de Brabantse steden

Brabant is niet alleen leuk tijdens Carnaval, het hele jaar door is het een feestje om te verblijven in een groepsaccommodatie in Brabant. Er zijn verschillende steden en dorpen, groot en klein, die zeker een bezoek waard zijn. Iets wat iedere plaats gemeen heeft, is de gastvrijheid, gezelligheid, de winkelgelegenheid en de prachtige terrassen. Maar er zijn ook unieke ervaringen die je zeker moet zien als je met je groep in de buurt van deze Brabantse steden bent. Hier lichten we enkele bijzondere Brabantse steden uit.

Eindhoven

Ben je een weekendje weg met een groep die hedendaagse kunst en cultuur kan waarderen? Doe dan een groepsuitje naar Eindhoven. Deze stad broeit van de kunst en cultuur. Op zoek naar unieke hedendaagse kunst? Bezoek dan het Van Abbemuseum. Je kunt hier drie verschillende rondleidingen doen; een rondleiding door de tijdelijke tentoonstellen, een rondleiding door de kunstcollectie en een rondleiding voor de architectuur.

Wil je cultuur en shoppen combineren? Neem je groep dan mee naar Strijp-S, het oude industrieterrein van Philips. Het is nu helemaal omgetoverd tot een creatief winkelcentrum vol unieke winkeltjes, kunstzinnige restaurantjes en meer.

Heb je nog steeds honger naar unieke werken? Bekijk of fiets over het Van Gogh-Roosengaarde fietspad. Dit fietspad is helemaal gemaakt in de stijl van Van Gogh’s meest bekende kunstwerk: De Sterrennacht. Bekijk dit kunstwerk dan ook als de zon onder is, zo zie je wat het zo bijzonder maakt. Dit stuk is deel van de Van Gogh fietsroute, volg je deze route helemaal? Dan kom je langs allerlei unieke Brabantse plaatsen met verhalen en kunst van Van Gogh.

Heb je nu echt honger? Eet dan een hapje in het Down Town Gourmet market. Dit zijn 21 verenigde foodstands waar je het hele jaar door de lekkerste maaltijden en hapjes van alle keukens in de wereld kunt proeven. Een perfecte afsluiter van een geslaagd stadsbezoek.

’s-Hertogenbosch

Net als in Eindhoven is s’-Hertogenbosch (Den Bosch in de volksmond) rijk aan unieke restaurantjes en terrasjes. Zit je op zo’n terras? Bestel dan hét plaatselijke lekkernijtje: De Bossche bol. Zo heb je voldoende energie om de stad eens goed te ontdekken.

Een bezoek aan De Sint Janskathedraal mag niet missen, dit is het grootste kathedraal van Nederland. Je kunt met je groep ook een audiotour doen. Zo hoor je de meest unieke verhalen, terwijl je het prachtige gebouw van binnen en buiten kunt bewonderen.

Wil je natuur en cultuur combineren? Dan ben je bij Den Bosch aan het juiste adres. Deze stad ligt namelijk aan natuurgebied Het Bossche Broek. Dit natuurgebied grenst aan het historische centrum van de stad. Je kunt zo van het één in het ander lopen. Mooi is dat je dit natuurgebied ook per boot kunt ontdekken. Voor de vroege vogels onder ons is het ook mogelijk om een natuurvaartocht te doen met een IVN-gids. Zij vertellen je alles over de unieke natuur die achter de stad is ontstaan.

Groepsactiviteiten in Brabant

Naast steden bezoeken, zijn er ook nog een tal van groepsactiviteiten die je kunt doen in Brabant! Zo zijn er verschillende klimbossen waar je met de groep naar nieuwe hoogtes gaat. Brabant is ook rijk aan verschillende wateren waar je kunt kanoën. Is een waterfiets meer jouw ding? Maak dan een rondje op de groepswaterfiets in Breda! Zo kun je met 14 personen tegelijk op een heerlijk gezellige manier deze stad ontdekken.

Ben je met een lekker actieve groep? Bezoek dan outdoor recreatiecentrum ‘Liever Buiten’ in Deurne. Van reguliere- en kinderpaintball tot solex rijden en bumperball, voor ieder soort actieve groep is dit een topuitje.

Groepsaccommodaties in Noord-Brabant

Er is gigantisch veel te beleven en te doen in Brabant, perfect voor een groepsvakantie of weekendje weg met de groep. We hebben een groot aanbod aan groepsaccommodaties in Brabant, voor zowel kleine als grote groepen. Bekijk hieronder onze groepsaccommodaties in Noord-Brabant en kies de geschikte groepsaccommodatie voor jouw groep.