Groepsaccommodaties Brabant

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Noord-Brabant!

Groepsaccommodatie huren in Noord-Brabant

De Bourgondische levensstijl, de ruimte en de rust, dat is Brabant. Een mooie regio om te ontdekken met de groep. Vanuit een groepsaccommodatie beleef je Brabant gezellig samen, zoals het hoort. Bekijk en huur hier onze groepsaccommodaties in Brabant en lees waarom deze provincie perfect kan zijn voor jouw groep.   

 

De Schuurherd

Hoogeloon (Noord-Brabant)
personen  24 personen
Badkamers  8 Badkamers
Woonruimte  170M2 Woonruimte
Het Achterhuis

Hoogeloon (Noord-Brabant)
personen  24 personen
Badkamers  8 Badkamers
Woonruimte  180M2 Woonruimte
De Schaapskooi

Hoogeloon (Noord-Brabant)
personen  43 personen
Badkamers  14 Badkamers
Woonruimte  235M2 Woonruimte
Het Koetshuis

Hoogeloon (Noord-Brabant)
personen  15 personen
Badkamers  8 Badkamers
Woonruimte  230M2 Woonruimte
De Grote Beerze

Westelbeers (Noord-Brabant)
personen  60 personen
Badkamers  11 Badkamers
Woonruimte  170M2 Woonruimte
Beukenhaeghe

Moergestel (Noord-Brabant)
personen  65 personen
Badkamers  13 Badkamers
Woonruimte  250M2 Woonruimte
Het Voorhuys

Moergestel (Noord-Brabant)
personen  21 personen
Badkamers  4 Badkamers
Woonruimte  125M2 Woonruimte
De Vlaamsche Schuur

Beers (Noord-Brabant)
personen  22 personen
Badkamers  6 Badkamers
Woonruimte  200M2 Woonruimte
De Buitenhorst - De Ontginning Plus

Schaijk (Noord-Brabant)
personen  41 personen
Badkamers  14 Badkamers
Woonruimte  80M2 Woonruimte

Groepsactiviteiten in Brabant

In Noord-Brabant zijn er een tal van groepsactiviteiten die je kunt doen. Zo zijn er verschillende klimbossen waar je met de groep naar nieuwe hoogtes gaat. Brabant is ook rijk aan verschillende wateren waar je mooie stukken kunt kanoën. Is een waterfiets meer jouw ding? Maak dan een rondje op de groepswaterfiets in Breda! Zo kun je met 14 personen tegelijk op een heerlijk gezellige manier deze stad ontdekken.

Is je groep liever actief? Bezoek dan outdoor recreatiecentrum ‘Liever Buiten’ in Deurne. Van reguliere- en kinderpaintball tot solex rijden en bumperball, voor ieder soort actieve groep is dit een topuitje.

Met de groep naar de Brabantse steden

Brabant is niet alleen leuk tijdens Carnaval, het hele jaar door is het een feestje om te verblijven in een groepsaccommodatie in Brabant. Er zijn verschillende steden en dorpen, groot en klein, die zeker een bezoek waard zijn. Iets wat iedere plaats gemeen heeft, is de gastvrijheid, gezelligheid, de winkelgelegenheid en de prachtige terrassen. Maar er zijn ook unieke ervaringen die je zeker moet zien als je met je groep in de buurt van deze Brabantse steden bent. Hier lichten we enkele bijzondere Brabantse steden uit.

Eindhoven

Ben je een weekendje weg met een groep die hedendaagse kunst en cultuur kan waarderen? Doe dan een groepsuitje naar Eindhoven. Deze stad broeit van de kunst en cultuur. Op zoek naar unieke hedendaagse kunst? Bezoek dan het Van Abbemuseum. Je kunt hier drie verschillende rondleidingen doen; een rondleiding door de tijdelijke tentoonstellen, een rondleiding door de kunstcollectie en een rondleiding voor de architectuur.

Wil je cultuur en shoppen combineren? Neem je groep dan mee naar Strijp-S, het oude industrieterrein van Philips. Het is nu helemaal omgetoverd tot een creatief winkelcentrum vol unieke winkeltjes, kunstzinnige restaurantjes en meer.

Heb je nog steeds honger naar unieke werken? Bekijk of fiets over het Van Gogh-Roosengaarde fietspad. Dit fietspad is helemaal gemaakt in de stijl van Van Gogh’s meest bekende kunstwerk: De Sterrennacht. Bekijk dit kunstwerk dan ook als de zon onder is, zo zie je wat het zo bijzonder maakt. Dit stuk is deel van de Van Gogh fietsroute, volg je deze route helemaal? Dan kom je langs allerlei unieke Brabantse plaatsen met verhalen en kunst van Van Gogh.

Heb je nu echt honger? Eet dan een hapje in het Down Town Gourmet market. Dit zijn 21 verenigde foodstands waar je het hele jaar door de lekkerste maaltijden en hapjes van alle keukens in de wereld kunt proeven. Een perfecte afsluiter van een geslaagd stadsbezoek.

’s-Hertogenbosch

Net als in Eindhoven is s’-Hertogenbosch (Den Bosch in de volksmond) rijk aan unieke restaurantjes en terrasjes. Zit je op zo’n terras? Bestel dan hét plaatselijke lekkernijtje: De Bossche bol. Zo heb je voldoende energie om de stad eens goed te ontdekken.

Een bezoek aan De Sint Janskathedraal mag niet missen, dit is het grootste kathedraal van Nederland. Je kunt met je groep ook een audiotour doen. Zo hoor je de meest unieke verhalen, terwijl je het prachtige gebouw van binnen en buiten kunt bewonderen.

Wil je natuur en cultuur combineren? Dan ben je bij Den Bosch aan het juiste adres. Deze stad ligt namelijk aan natuurgebied Het Bossche Broek. Dit natuurgebied grenst aan het historische centrum van de stad. Je kunt zo van het één in het ander lopen. Mooi is dat je dit natuurgebied ook per boot kunt ontdekken. Voor de vroege vogels onder ons is het ook mogelijk om een natuurvaartocht te doen met een IVN-gids. Zij vertellen je alles over de unieke natuur die achter de stad is ontstaan.