De Ontginning - Schaijk - max. 24 Personen

+ 6

Algemeen

De Buitenhorst

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 9


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

‘De Ontginning’ is geschikt voor groepen van 18 tot 24 personen. In ‘De Ontginning’ kunt u gezellig samen borrelen aan de bar (met tapinstallatie) van de open keuken of heerlijk relaxen bij de open haard. De accommodatie is gelijkvloers en heeft een ruime woonkamer, een uitgebreide keuken en voorzien van alle gemakken die u zich kunt wensen. Alle moderne faciliteiten zoals, TV, DVD, geluidsinstallatie en draadloos internet zijn aanwezig. De Ontginning heeft 9 comfortabele slaapkamers met eigen badkamer. Er zijn 2 familiekamers, dit zijn 2 kamers die 1 moderne badkamer delen.

De Buitenhorst, Buiten Gewoon anders!...
U wilt proeven van het goede Brabantse leven? Dan bent u bij De Buitenhorst in Schaijk aan het juiste adres. Bij ons kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het Brabantse platteland.

De Buitenhorst ligt ideaal in het buitengebied van Schaijk middenin natuurgebied de Maashorst. Onze accommodatie bestaat uit drie accommodaties die u los of gekoppeld kunt huren op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Of u nu overnacht in De bonte Koe, De Ontginning of De Bosrand; alle vakantiehuizen zijn gelijkvloers en hebben een centrale woonkamer en keuken. Voorzien van luxe inrichting en alle gemakken die u zich kunt wensen. De comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy. Ze hebben elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Elke accommodatie heeft een eigen terras, heel veel buitenruimte en leuke speelmogelijkheden voor de kinderen.

De Buitenhorst is buitengewoon anders!

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard
Rolstoeltoegankelijk
Sauna

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Ontginning? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 9


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

De Ontginning

‘De Ontginning’ is geschikt voor groepen van 18 tot 24 personen. In ‘De Ontginning’ kunt u gezellig samen borrelen aan de bar (met tapinstallatie) van de open keuken of heerlijk relaxen bij de open haard. De accom...

personen 24 Slaapkamers 9 Badkamers 7
Toon deze accommodatie