Het Schiedams Schoolbuitenhuis - Oosterhout - max. 100 Personen

+ 11

Algemeen

Paasheuvelgroep Oosterhout

Vrachelseheide 155

4904 TJ, Oosterhout

Nederland

personen

 100


Slaapkamers

 14


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Wat een unieke beleving, groepsaccommodatie het Schoolbuitenhuis ligt midden in het bos en je stapt vanuit het gebouw direct een zandverstuiving op! Ideaal voor groepen die lekker buiten willen ravotten of willen sporten. Wij weten wel zeker dat hier mooie avonturen beleefd zullen worden.

Over het Schoolbuitenhuis
Het Schoolbuitenhuis is geschikt voor groepen van 30 tot maximaal 100 personen. Het sanitair en de meeste bedden bevinden zich in kamers op de “slaapgang” maar voor de docenten zijn er twee aparte slaapkamers met eigen sanitair. De eetzaal (ook te gebruiken als recreatiezaal) kijkt uit op de zandverstuiving en geeft ook toegang tot de “speelkamer” met tafeltennistafel.

Wat is er in de buurt te doen
Het is op deze locatie vooral genieten van het bos en de zandverstuivingen. Voor de actievelingen liggen er op loopafstand zowel een overdekt 50 meter zwembad als een openlucht zwembad, voetbalvelden en tennisbanen.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden

Faciliteiten Overige

Slaapkamer 1e verdieping appartement

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron

Faciliteiten Buiten

Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Schiedams Schoolbuitenhuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Vrachelseheide 155

4904 TJ, Oosterhout

Nederland

personen

 100


Slaapkamers

 14


Reeds bekeken accommodaties

Het Schiedams Schoolbuitenhuis

Wat een unieke beleving, groepsaccommodatie het Schoolbuitenhuis ligt midden in het bos en je stapt vanuit het gebouw direct een zandverstuiving op! Ideaal voor groepen die lekker buiten willen ravotten of willen sporten. Wij weten wel z...

personen 100 Slaapkamers 14
Toon deze accommodatie