Groot genoegen - Diessen - max. 999 Personen

+ 6

Algemeen

Landhoeve De Nieuwe Erf

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 13


Badkamers

 13


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het ‘Groot Genoegen’ is groot genoeg voor groepen tot 45 personen. De houtkachel en bar dragen bij aan de gezellige uitstraling van de grote woonkamer. De serre die uitzicht biedt op de kinderboerderij en de grote tuin laat u genieten van alle jaargetijden. De 3 slaapkamers op de begane grond zijn aangepast voor rolstoelgebruikers terwijl er ook nog een traplift is naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping zijn alle 10 slaapkamers voorzien van douche, toilet en wastafel. Binnen en buiten is er meer dan voldoende plaats voor groepsactiviteiten. Capaciteit: 30 tot 40 personen

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Huisdier toegestaan
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groot genoegen? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 13


Badkamers

 13


Reeds bekeken accommodaties

Groot genoegen

Het ‘Groot Genoegen’ is groot genoeg voor groepen tot 45 personen. De houtkachel en bar dragen bij aan de gezellige uitstraling van de grote woonkamer. De serre die uitzicht biedt op de kinderboerderij en de grote tuin laat u...

personen 42 Slaapkamers 13 Badkamers 13
Toon deze accommodatie