De Vilt + Ons Erf - Beugen - max. 50 Personen

+ 8

Algemeen

De Vilt

Laag Werveld 9

5835 CP, Beugen

Nederland

personen

 50


Slaapkamers

 11


Badkamers

 10


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Met de combinatie van groepsaccommodaties De Vilt en Ons Erf heb je genoeg slaapplaatsen voor 52 personen. De Vilt beschikt over 40 slaapplaatsen, verdeeld over 8 slaapkamers. Ieder met een eigen thema, wc, douche en wastafel. Een van de slaapkamers is voorzien van aangepast sanitair. Ons Erf biedt plaats aan 12 personen, verdeeld over 3 slaapkamers. Ons Erf beschikt over 2 sanitaire ruimtes met douche, wc en wastafel. Op de bovenverdieping is ook nog een toilet met 2 wastafels te vinden.   

Beleef de fluitende vogels en de wuivende rietkragen...

De accommodaties liggen in het gezellige Brabantse dorpje Beugen, even ten zuiden van Nijmegen en op korte afstand van de Duitse grens en de provincies Limburg en Gelderland. U bevindt zich in een natuurlijke rustieke omgeving waar u in ieder seizoen aangenaam kunt recreëren in een gezellige, huiselijke sfeer. Al fietsend en wandelend geniet u van het oudste landschap van Nederland: de landelijke sfeer nodigt u daarvoor uit.

De sfeervolle ingerichte groepsaccommodaties zijn ruim van opzet en hebben een eet- en zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen. Buiten heeft iedere accommodatie een groot speelveld, speeltoestellen, overdekt terras en een mogelijkheid voor kampvuur. Veder is er nog een dierenweide met o.a. ezeltjes, pony’s, hangbuikzwijntjes en kippen. Daarnaast bieden wij verschillende leuke arrangementen aan die te doen zijn bij ons en in onze omgeving.

Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Vilt + Ons Erf? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Laag Werveld 9

5835 CP, Beugen

Nederland

personen

 50


Slaapkamers

 11


Badkamers

 10


Reeds bekeken accommodaties

De Vilt + Ons Erf

Met de combinatie van groepsaccommodaties De Vilt en Ons Erf heb je genoeg slaapplaatsen voor 52 personen. De Vilt beschikt over 40 slaapplaatsen, verdeeld over 8 slaapkamers. Ieder met een eigen thema, wc, douche en wastafel. Een van de...

personen 52 Slaapkamers 11 Badkamers 10
Toon deze accommodatie