De Schaapskooi - Hoogeloon - max. 43 Personen

+ 12

Algemeen

Landgoed de Biestheuvel

Hoogcasteren 25B

5528 NP, Hoogeloon

Nederland

personen

 43


Slaapkamers

 13


Badkamers

 14


Woonruimte

 235M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Landgoed de Biestheuvel is een groen landgoed van 23 hectare met diverse groepsaccommodaties, activiteiten en een groot horecagebouw. Het landgoed bevindt zich in de Brabantse Kempen, een streek in het zuidoosten van Nederland. Deze regio strekt zich uit van Eindhoven tot Tilburg en zelfs over de Belgische grens. Zowel de Belgische als de Nederlandse Kempen bieden naast historie ook prachtige natuurgebieden en Bourgondische charme.

Groepsaccommodatie de Schaapskooi

Verspreid over het landgoed, net achter de authentieke Hoeve, bevinden zich onze 9 groepsaccommodaties. Deze kunnen onderdak bieden aan groepen variërend van 12 tot 43 personen, met een maximale totale capaciteit van 245 gasten. De verblijven kunnen zowel individueel als gezamenlijk gehuurd worden. De Schaapskooi is een van deze verblijven en is ingericht voor maximaal 43 gasten, met 13 slaapkamers die elk hun eigen badkamer hebben. Alle huizen zijn voorzien van een woonkamer met bar, eetkamer en een complete keuken. Zelf koken is dus geen probleem, maar wilt u het helemaal makkelijk maken, reserveer dan onze maaltijdservice! Is de groep groter dan 43 personen? Geen probleem. Dankzij een verbindingsgang die de Schaapskooi direct aansluit op het Voorhuis en het Achterhuis, is het eenvoudig om deze accommodatie(s) bij te boeken. Dit maakt het mogelijk om in totaal 91 gasten te accommoderen, verdeeld over 29 slaapkamers.

*Alle accommodaties zijn drempelloos en meerdere huizen zijn aangepast voor mindervalide gasten.

Maaltijdservice

Wij bieden een handige maaltijdservice op basis van zelfwerkzaamheid in uw eigen accommodatie. U ontvangt elke dag een ontbijt, lunch en een 3-gangendiner in uw accommodatie. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruikmaken van koffie en thee. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf de maaltijden te bereiden of te koken. De keukens zijn ingericht met alle standaard benodigdheden. Als u het leuk vindt om uw middag of avond bijzonder in te vullen, bijvoorbeeld met een barbecue of buffet, horen we dat graag.

Activiteiten

Op zoek naar meer avontuur? Op ons terrein bieden we genoeg uitdaging met allerlei activiteiten, zoals survival- en klimparcoursen, teamopdrachten, thema-activiteiten en een paintballterrein! Deze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Daarnaast organiseren we ook creatieve workshops zoals het maken van bonbons.

De Kempen

De Kempen is een groene streek onder de rook van Eindhoven en Tilburg. In deze regio vindt u tal van leuke winkeltjes, kindvriendelijke adresjes, antiek- en brocantemarkten en sfeervolle terrasjes. In de directe omgeving van Landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen (mountainbiken) en golfen. Natuurlijk kunt u ook genieten van de rust bij de accommodatie of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen op het landgoed. Voor de kinderen hebben we een doolhof, diverse sportvelden, een heerlijke speeltuin met klimrekken en zelfs een airtrampoline!

Bent u geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben, neem dan gerust contact op via info@biestheuvel.nl of
bel naar 0497-591257.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Open haard
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten electra

Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Schaapskooi? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hoogcasteren 25B

5528 NP, Hoogeloon

Nederland

personen

 43


Slaapkamers

 13


Badkamers

 14


Woonruimte

 235M2

Reeds bekeken accommodaties

De Schaapskooi

Landgoed de Biestheuvel is een groen landgoed van 23 hectare met diverse groepsaccommodaties, activiteiten en een groot horecagebouw. Het landgoed bevindt zich in...

personen 43 Slaapkamers 13 Badkamers 14 Woonruimte 235M2
Toon deze accommodatie