De Hoof - Someren - max. 1000 Personen

+ 12

Algemeen

De Hoof

De Hoof 18

5712 LM, Someren

Nederland

personen

 1000


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving.

In het gemoedelijke Brabant vindt u De Hoof: dé groepsaccommodatie voor grote groepen van 50-500 personen.

Jaarlijks begroeten wij veel groepen uit binnen en buitenland. Zij gebruiken De Hoof voor het trainingskamp van de sportclub, de repetitie van het orkest, religieuze of culturele bijeenkomsten, introductiekampen of kennismakingsbijeenkomsten, allerlei conferenties, (bedrijfs)trainingen of ze gebruiken onze locatie als uitvalsbasis voor een externe activiteit.

De Hoof bestaat uit drie grote groepsaccommodaties: Hoeve ter Hofstad, Hoeve Nolleken en De Vaarsche Hoef. De drie accommodaties zijn zelfstandig te gebruiken maar kunnen afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte in verschillende combinaties ingezet worden. Alles binnen onze groepsaccommodaties is zo ingericht om uw programma zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De Hoof ligt in het natuurrijke Someren en beschikt zelf over een terrein van 5 hectare aan sport- en recreatievelden. De binnenvoorzieningen liggen in een apart zalencomplex en bestaan uit een sporthal, een congresfaciliteit, meerdere vergaderzalen en een grote ondergrondse discotheek. Kortom alles wat nodig is voor een geslaagd verblijf in alle seizoenen.

Wilt u nader met ons kennismaken? Neem dan telefonisch contact met ons op of bezoek onze website.

Aantal personen

100 tot 250 personen
Meer dan 250 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Hoof? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

De Hoof 18

5712 LM, Someren

Nederland

personen

 1000


Reeds bekeken accommodaties

De Hoof

Vanwege Corona ziet onze agenda er dit jaar compleet anders uit! Het hoogseizoen dat normaal is volgeboekt, biedt nu nog veel ruimte voor één of meerdere groepen. Ook in de 1,5m samenleving. In het g...

personen 500
Toon deze accommodatie