De Bosrand - Schaijk - max. 17 Personen

+ 5

Algemeen

De Buitenhorst

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 17


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepsaccommodatie ‘De Bosrand’ ligt, zoals de naam al zegt, aan de rand van het bos. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke en rustgevende sfeer in deze luxe accommodatie. Om dit extra te benadrukken hebben alle zeven slaapkamers een eigen landelijk karakter. ‘De Bosrand’ is, in vergelijking met onze andere accommodaties, iets intiemer en biedt ruimte aan 14 tot 17 personen.
De accommodatie is gezellig ingericht en voorzien van een open haard, luxe keuken, TV, DVD, geluidsinstallatie en draadloos internet. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

De Buitenhorst, Buiten Gewoon anders!...
U wilt proeven van het goede Brabantse leven? Dan bent u bij De Buitenhorst in Schaijk aan het juiste adres. Bij ons kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het mooie Brabantse platteland.

De Buitenhorst ligt ideaal in het buitengebied van Schaijk middenin natuurgebied de Maashorst. Onze accommodatie bestaat uit drie groepsaccommodaties die u los of gekoppeld kunt huren op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Of u nu overnacht in De bonte Koe, De Ontginning of De Bosrand; alle vakantiehuizen zijn gelijkvloers en hebben een centrale woonkamer en keuken. Voorzien van luxe inrichting en alle gemakken die u zich kunt wensen. De comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy. Ze hebben elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De Bosrand heeft eigen terras waar u heerlijk kunt genieten van de mooie groene omgeving.

De Buitenhorst is buitengewoon anders!

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard
Rolstoeltoegankelijk
Sauna

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Bosrand? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 17


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

De Bosrand

Groepsaccommodatie ‘De Bosrand’ ligt, zoals de naam al zegt, aan de rand van het bos. Dit zorgt voor een zeer natuurlijke en rustgevende sfeer in deze luxe accommodatie. Om dit extra te benadrukken hebben alle zeven slaapkame...

personen 17 Slaapkamers 7 Badkamers 7
Toon deze accommodatie