Dorpsplein - Diessen - max. 999 Personen

+ 5

Algemeen

Landhoeve De Nieuwe Erf

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 9


Badkamers

 9


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's die standaard ingericht zijn voor 6 personen (in overleg zijn extra bedden bij te plaatsen) en een heus overdekt dorpsplein met diverse subruimten en natuurlijk de echte Brabantse herberg. De toegankelijkheid is optimaal, alles gelijkvloers en de sfeer moet u zelf maar een keer komen proeven. De vergadervoorzieningen zijn van goede kwaliteit en bieden alle moderne gemakken in een comfortabele en sfeervolle accommodatie.

De volledig verzorgde arrangementen van De Nieuwe Erf zijn verschillend qua inhoud en lengte maar altijd van een zeer vriendelijk prijsniveau. Het Nieuwe Klasse weekend- en midweekarrangement is het meest voorkomend.

Er worden ook geregeld arrangementen op maat voor groepen samengesteld. Maakt u dus gerust uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen.

Ook denken we graag mee met (basis)scholen en opleidingen die soms gebonden zijn aan een wat lager budget. In ruil voor een helpende hand in de huishouding bieden we een aangepast arrangement aan.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Dorpsplein? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Westerwijk 6

5087 KG, Diessen

Nederland

personen

 999


Slaapkamers

 9


Badkamers

 9


Reeds bekeken accommodaties

Dorpsplein

Het Dorpsplein beschikt over 9 studio's die standaard ingericht zijn voor 6 personen (in overleg zijn extra bedden bij te plaatsen) en een heus overdekt dorpsplein met diverse subruimten en natuurlijk de echte Brabantse herberg. De toega...

personen 81 Slaapkamers 9 Badkamers 9
Toon deze accommodatie