Familiehuis - Bergeijk - max. 20 Personen

+ 8

Algemeen

Negende Zaeligheyt

Witrijtseweg 15

5571 XJ, Bergeijk

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 9


Badkamers

 3


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het familiehuis is een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Het familiehuis ligt gelegen aan de bosrand in een stiltegebied. Midden in het Brabantse gebied Kempen, nabij de Belgische grens. Het groepsverblijf is erg geliefd vanwege de "Opa en Oma" slaapkamer op de benedenverdieping met eigen sanitair. Het natuurhuis heeft ook een recreatieruimte met een ruime zit- en eethoek, TV en radio-cd speler. De compleet ingerichte keuken beschikt over een vaatwasser, twee ovens, magnetron, vijf-pits fornuis, een koelkast en een vriezer. Het verblijf beschikt over twee sanitairruimtes met douches, wc's en vaste wastafels. De negen slaapkamers hebben allemaal eenpersoons bedden. Verder heb je beschikking tot wifi in het hele huis en kun je genieten van een eigen terras en speelveld. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 20 personen en is bij uitstek geschikt voor familie- en vriendengroepen. Wij staan graag voor u klaar om uw verblijf meer dan naar wens voor u te verzorgen. 

Aantal personen

15 tot 25 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Familiehuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Witrijtseweg 15

5571 XJ, Bergeijk

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 9


Badkamers

 3


Reeds bekeken accommodaties

Familiehuis

Het familiehuis is een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Het familiehuis ligt gelegen aan de bosrand in een stiltegebied. Midden in het Brabantse gebied Kempen, nabij de Belgische grens. Het groepsverblijf is erg ge...

personen 20 Slaapkamers 9 Badkamers 3
Toon deze accommodatie