Groepsaccommodaties Limburg

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Limburg!

Groepsaccommodatie huren in Limburg

Limburg is een provincie vol bijzondere groepsactiviteiten en bezienswaardigheden. Bekijk en huur een groepsaccommodatie in Limburg en lees waarom je jouw vakantie of weekendje weg met de groep moet vieren in onze meest Zuidelijke provincie.

Mergelgrotten en andere activiteiten

Een plaats vol interessante groepsactiviteiten in Limburg, is Valkenburg. De Mergelgrotten staan centraal in Valkenburg, je kunt het grootste ondergrondse gangenstelsel zelfs ontdekken op de fiets! Dit en meer kan bij Aspadventure. Bij het ‘grotbiken’ trek je onder begeleiding van een gids de grotten in. Het enige licht dat je ziet, is het licht van de fietslampen. Je fietst in een rij achterelkaar en fietst zo ongeveer 1,5 uur in de grotten. Tijdens de rit maak je af en toe een stop, waarbij de gids je verschillende dingen verteld over het ontstaan en de geschiedenis van de grotten. Deze avontuurlijke en spannende tocht is een echte aanrader voor een leuk groepsuitje.

Bevalt de koelte ondergronds je goed? Blijf dan nog even in de Mergelgrotten en doe mee met een unieke escape room vol puzzels en uitdagingen. Perfect voor de teambuilding van zakelijke groepen, families en vriendengroepen.

Naast de Mergelgrotten kun je in Valkenburg ook lasergamen, rodelen en veel meer. Kortom, Valkenburg heeft genoeg activiteiten voor verschillende groepen.

Terrassen en Limburgse vlaai

Limburg en vlaai gaan hand in hand. Gelukkig is deze provincie rijk aan cafétjes en terrasjes waar je hier heerlijk van kunt genieten. Ben je nog in Valkenburg? Geniet dan van een plaatselijk ‘Leeuw’ biertje. Ook in Maastricht kun je fantastisch genieten van de Limburgse gastronomie, terwijl je uitkijkt op de imposante historische gebouwen. Genieten staat voorop in Limburg, je kunt jezelf dan ook bijna in iedere stad of dorp trakteren op zo’n lekkere authentieke Limburgse vlaai.

Genieten van de natuur

Limburg is een van de weinige Nederlandse provincies met heuvelachtig landschap. Dit zorgt voor een unieke natuur en beleving van wandel- en fietstochten. Voor de wandelaars die nét iets meer pit willen in de wandeling, is Limburg perfect. Als je de heuvels oploopt, krijg je prachtige panorama’s over het landschap.

Ook voor de natuur op het water zit je in Limburg goed. De Maasplassen vormen samen het grootste aaneengesloten watersportgebied in Nederland. Van een rondvaart tot waterskiën, er verschillende wateractiviteiten voor zowel actieve groepen als groepen die het liever rustig aan willen doen. Wil je helemaal rustig aan doen? Dan kun je hier ook tot rust komen tijdens het vissen.