Groepsaccommodaties Utrecht

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Utrecht!

Groepsaccommodatie huren in Utrecht

Utrecht is de kleinste en meest centrale provincie in Nederland. De groepsaccommodaties in Utrecht zijn dan ook goed te bereiken vanuit heel Nederland. Er zijn vele redenen om een groepsaccommodatie in Utrecht te huren. Bekijk hier ons aanbod en kom te weten wat Utrecht zo bijzonder maakt en wat je kunt doen voor een leuke groepsvakantie of leuk weekendje weg.

Groepsactiviteiten in Utrecht

Er zijn erg veel leuke groepsactiviteiten en spellen in Utrecht. Van escape rooms tot wie is de mol en voetbal darten, er zijn verschillende leuke groepsactiviteiten voor jonge, oude, kleine of grote groepen, je hoeft je nooit te vervelen. Veel groepsaccommodaties in Utrecht bieden ook leuke groepsactiviteiten aan bij de groepsaccommodatie, zo heb je alles voor een leuk weekend binnen handbereik! Wil je graag weten wat er nog meer te doen is? Neem dan gerust contact op met een van onze groepsaccommodatiehouders, zij kunnen je alles vertellen over groepsactiviteiten in de buurt.  

Utrecht stad ontdekken

Iedere groepsaccommodatie in Utrecht is een goede uitvalsbasis om de stad te ontdekken. Er zijn verschillende mooie plekjes om te ontdekken. Een van de meest iconische gebouwen is de in 1382 gebouwede Domtoren. Deze historische toren staat in het middelpunt van de stad en is hét beeld van Utrecht. Wil je nog meer de historie van Utrecht induiken? Ga dan naar DOMunder. Hier leer je alles over de geschiedenis van Utrecht van de Romeinse tijd tot de middeleeuwen en daarna. Utrecht is ook een perfecte plek om te shoppen en om heerlijk een terrasje te pakken. Verder zijn er nog veel unieke cafétjes, brouwerijtjes en restaurantjes in de oude binnenstad, Utrecht barst van de sfeer en gezelligheid!

Meer leuke en interessante steden

Naast Utrecht, is Hilversum; de mediastad van Nederland, met de radio en TV omroepen en studio's een bezoek meer dan waard. Bezoek het Instituut van Beeld en geluid en zie hier het ontstaan van de eerste radio en tv of andere communicatiemiddelen. Er is geen betere stad in Nederland om achter de schermen te kijken en om te zien hoe alles in de wereld van media wordt gedaan.
Na een zachte nachtrust in de groepsaccommodatie, bent u de volgende dag weer uitgerust om een bezoek te brengen aan de Keistad: Amersfoort, met zijn mooie oude binnenstad. Deze stad is de laatste jaren uitgegroeid naar een stad die steeds meer aandacht krijgt. Deze stad is omgeven met historie en cultuur