Feestzaal - Biezenmortel - max. 60 Personen

Algemeen

Beukenhof - Stergroep

Capucijnenstraat 46

5074 PJ, Biezenmortel

Nederland

personen

 60


Slaapkamers

 45


Badkamers

 45


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De oude recreatiezaal van het klooster is nu als feestzaal in gebruik. Bijna één eeuw recreatie in de feestzaal, sinds vorig jaar uitgebreid met een buitenterras. Perfect voor spetterende bedrijfsfeesten, bruiloften en jubilerende voetbalverenigingen! Na het feestgedruis hoef je niet naar huis. De verblijven zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

'n Vleugje van het bourgondisch karakter...

Het leven is goed in het Brabantse land. En al helemaal in Beukenhof. Dit voormalige Capucijnenklooster ligt in het hart van Brabant, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen. De historische, Bourgondische sfeer die er heerst, schept de perfecte omgeving voor verzorgde groepsvakanties en cursussen. De prachtige tuin is een oase van rust.

In Beukenhof voelt u het indrukwekkende verleden meteen tot leven komen, en bent u snel uit de sleur van alledag. Want de modernisering van het gebouw is niet ten koste gegaan van de oorspronkelijke sfeer. De huidige accommodatie beschikt over meerdere vakantiehuizen. U verblijft met uw groep in een eigen gedeelte van het gebouw. Familiegroepen geven vaak de voorkeur aan de gezellige grote huiskamer. Bedrijven en sportverenigingen kiezen meestal voor het knusse bruine café. Binnen beschikt u over onder meer over een televisie en video, geluidsinstallaties en een piano. Maar ook buiten zijn er volop recreatiemogelijkheden.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Faciliteiten keuken

Koffiezetapparaat

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Feestzaal? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Capucijnenstraat 46

5074 PJ, Biezenmortel

Nederland

personen

 60


Slaapkamers

 45


Badkamers

 45


Reeds bekeken accommodaties

Feestzaal

De oude recreatiezaal van het klooster is nu als feestzaal in gebruik. Bijna één eeuw recreatie in de feestzaal, sinds vorig jaar uitgebreid met een buitenterras. Perfect voor spetterende bedrijfsfeesten, bruiloften en jubi...

personen 150 Slaapkamers 45 Badkamers 45
Toon deze accommodatie