Heidehut - Schaijk - max. 18 Personen

+ 10

Algemeen

Recreatiepark De Heidebloem

Noordhoekstraat 5

5374 SC, Schaijk

Nederland

0486-461525

personen

 18


Slaapkamers

 9


Badkamers

 3


Woonruimte

 70M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Hou je van goede gesprekken en lange, sfeervolle avonden? Groepsaccommodatie de Heidehut bied je het hele jaar door warmte en comfort.

Met plaats voor 18 personen geniet je in de zomer samen op de prachtige veranda buiten, in de winter zit je gezellig met zijn allen in de sfeervolle woonkamer.
Zo komt de gezelligheid vanzelf! Ideaal voor uw familieweekend.

De charme van de nieuwste groepsaccommodatie van de Heidebloem schittert u al bij binnenkomst tegemoet! Een natuurlijke inrichting met veel hout en ruime opzet maken van de Heidehut iets heel bijzonders.

De Heidehut heeft een sfeervolle woonkamer met groots ingerichte keuken en drie aparte ruime slaaphutten. Iedere hut heeft 3 slaapkamers voor 2 personen. Natuurlijk ontbreekt een badkamer met douche en toilet in de slaaphut niet.

Alle ingredienten zijn aanwezig om uw verblijf geweldig te maken in het mooie Brabant!

- Veel privacy
- Heel veel ruimte in de tuin en op het terras
- Eigen parkeerplaatsen
- Sfeervolle huiskamer
- Natuurlijk ingerichte slaapkamers
- Volledig ingerichte grote keuken

Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals veel hout halen wij het gevoel van natuurgebied de Maashorst helemaal naar binnen. Zo is de sfeer in onze nieuwste accommodatie helemaal van nu!

volgt u voor onze prijzen onderstaande link:

https://www.deheidebloem.nl/accommodaties/heidehut

Door de ligging op recreatiepark de Heidebloem kunt u als gast van de Heidehut gebruik maken van alle faciliteiten. Dus neem in de zomer lekker een duik in ons zwembad, speel met uw familie op de tennisbaan, ga lekker voetballen op het sportveld of oefen uw smash over het volleybalnet.

Genieten van natuur en cultuur...
De Heidebloem groepsaccommodaties zijn gelegen aan de rand van natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noordoost Brabant.

Recreatiepark de Heidebloem beschikt over 5 verschillende typen groepsaccommodaties. De 5 groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 18, 24, 24, 30 en 40 personen en varieren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers. Hierdoor vindt u bij de Heidebloem vast een geschikte accommodatie afgestemd op uw wensen en eisen! De ongedwongen sfeer, onze flexibiliteit en vooral onze persoonlijke aandacht maken uw verblijf op ons park tot een gezellige tijd om er echt even helemaal uit te zijn met familie, vrienden of collega’s.

Een gezellig familieweekend in de bossen, met zijn allen in de ochtends de wandelschoenen aan om de Maashorst te verkennen, een GPS tocht met collega’s of een picknick met vrienden op de hei. Wat uw doel ook is, recreatiepark de Heidebloem biedt verschillende accommodaties en arrangementen voor een prettig verblijf in Noordoost Brabant.

Met De Heidhut hebben we natuurgebied de Maashorst naar binnen gehaald. De natuur van de Maashorst is wat ons betreft nog veel te onbekend. Maar misschien is dat ook wel beter. Zo kunt u optimaal genieten van de rust en ruimte die de Maashorst te bieden heeft. Op onze receptie kunnen wij u voorzien van diverse knooppunten routes, zowel te voet als per fiets. Vergeet uw camera niet mee te nemen!

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdiervrij
Kinderbedje
Linnengoed (betaald)
Rookvrij

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Babybadje
Campingbedje
Kinderstoel

Faciliteiten electra

Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
Televisie (Filmnet)
Televisie (Nederlandse zenders)
Televisie (Sportzenders)
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Tuinset
Zwembad
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Heidehut? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Noordhoekstraat 5

5374 SC, Schaijk

Nederland

0486-461525

personen

 18


Slaapkamers

 9


Badkamers

 3


Woonruimte

 70M2

Reeds bekeken accommodaties

Heidehut

Hou je van goede gesprekken en lange, sfeervolle avonden? Groepsaccommodatie de Heidehut bied je het hele jaar door warmte en comfort. Met plaats voor 18 personen geniet je in de zomer samen op de prachtige veranda buiten, in de w...

personen 18 Slaapkamers 9 Badkamers 3 Woonruimte 70M2
Toon deze accommodatie