De Vilt - Beugen - max. 40 Personen

+ 7

Algemeen

De Vilt

Laag Werveld 9

5835 CP, Beugen

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepsaccommodatie De Vilt is geschikt voor maximaal 40 personen. De sfeervolle recreatieruimte en professionele keuken zijn van alle gemakken voorzien. De accommodatie heeft 8 slaapkamers van 4 en 6 personen waarvan 5 op de begane grond. Elke slaapkamer heeft zijn eigen thema en is voor zien van douche, wastafel en toilet. Een van de slaapkamers heeft aangepast sanitair.

Beleef de fluitende vogels en de wuivende rietkragen...

De accommodaties liggen in het gezellige Brabantse dorpje Beugen, even ten zuiden van Nijmegen en op korte afstand van de Duitse grens en de provincies Limburg en Gelderland. U bevindt zich in een natuurlijke rustieke omgeving waar u in ieder seizoen aangenaam kunt recreëren in een gezellige, huiselijke sfeer. Al fietsend en wandelend geniet u van het oudste landschap van Nederland: de landelijke sfeer nodigt u daarvoor uit.

De sfeervolle ingerichte groepsaccommodaties zijn ruim van opzet en hebben een eet- en zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen. Buiten heeft iedere accommodatie een groot speelveld, speeltoestellen, overdekt terras en een mogelijkheid voor kampvuur. Veder is er nog een dierenweide met o.a. ezeltjes, pony’s, hangbuikzwijntjes en kippen. Daarnaast bieden wij verschillende leuke arrangementen aan die te doen zijn bij ons en in onze omgeving.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Vilt? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Laag Werveld 9

5835 CP, Beugen

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

De Vilt

Groepsaccommodatie De Vilt is geschikt voor maximaal 40 personen. De sfeervolle recreatieruimte en professionele keuken zijn van alle gemakken voorzien. De accommodatie heeft 8 slaapkamers van 4 en 6 personen waarvan 5 op de begane grond...

personen 40 Slaapkamers 8
Toon deze accommodatie