Groepsaccommodaties Noord-Holland

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Noord-Holland!

Groepsaccommodatie huren in Noord-Holland

Noord-Holland is een van de meest toeristische provincies van ons land. Vooral toeristen uit het buitenland bezoeken deze drukke provincie. Wij laten je zien dat Noord-Holland niet alleen voor buitenlandse toeristen interessant is, maar dat deze provincie ook perfect is voor groepen in eigen land. Huur een van onze groepsaccommodaties in Noord-Holland en ontdek deze provincie als een échte toerist in eigen land.

Alles zien van Amsterdam

Amsterdam is zo’n stad met meer activiteiten die je kunt opnoemen en waar je nooit genoeg tijd hebt om alles te doen, maar er is hulp. Iets wat enorm helpt is de “I Amsterdam City Card”. Met deze kaart kun je namelijk de hele dag onbeperkt met het openbaarvervoer, zo ga je het snelst van punt A naar punt B. Een hele mooie extra is dat je met deze kaart gratis entree hebt tot meer dan 60 musea en attracties zoals het rijksmuseum, van Gogh museum en dierentuin Artis, daarbij kun je ook een gratis rondvaart krijgen door de iconische kanalen. Wil je zoveel mogelijk zien en leren van onze Hoofdstad? Huur dan een groepsaccommodatie in de buurt van Amsterdam en bestel de City Card.

Alles van Amsterdam gezien?

Heeft jouw groep de hele dag alles afgespeurd en alles gezien? Ga met je groep dan lekker ergens lekker eten en wacht tot de zon onder gaat. De hele stad verandert in de late uurtjes. Amsterdam bruist ook ’s nachts van het leven, en niet alleen in de beruchte Rosse buurt. Amsterdam heeft een grote diversiteit aan nachtleven. Van grote exclusieve clubs tot authentieke bierproeverijen en gezellige kleine cafétjes, voor een spectaculair en uniek nachtleven is er geen betere stad dan Amsterdam.

Groepsactiviteiten in Noord-Holland

Naast Amsterdam heeft Noord-Holland nog heel veel meer leuke en gezellige steden vol groepsactiviteiten om te bezoeken. Een leuk spel om te spelen met jouw groep is levend Monopoly in Haarlem! Deze activiteit is geschikt voor groepen vanaf 30 personen.

Wil je de prachtige stad Alkmaar op een unieke manier ontdekken? Verken de stad dan met een solextour! Ben je nog in Alkmaar? Vergeet dan niet om de authentieke kaasmarkt te bezoeken. Zo zie je wat de relatie met kaas en Holland zo bijzonder maakt.

Noord-Holland heeft nog veel meer leuke en unieke uitjes en biedt gigantisch veel plezier voor iedere groep.

Naar het strand

Ben je de hele dag druk geweest? Dan is er niets lekkerder om even tot rust te komen aan het strand. Noord-Holland heeft verschillende prachtige stranden waar je even heerlijk kunt relaxen. Van mooie duingebieden in Schoorl tot prachtige witte stranden in Callantsoog en het gezellige Zandvoort aan zee. Zwem je liever in zoet water? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan de kleinere strandjes aan het IJsselmeer.