De Hooiberg - Hoogeloon - max. 36 Personen

+ 19

Algemeen

Landgoed de Biestheuvel

Hoogcasteren 25

5528 NP, Hoogeloon

Nederland

0497591257

personen

 36


Slaapkamers

 12


Badkamers

 14


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Hooiberg genoemd. De Hooiberg is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 43 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer. Deze 43-persoons groepsaccommodatie is voorzien van een goede keuken met alle faciliteiten, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer, entree met sfeervolle open haard en overdekt terras met een riante tuin. De tuin is omheind en biedt veel privacy. In de tuin staat een speeltoestel, vollebalnet en tafeltennistafel, ideaal voor een vakantie met kinderen. De Hooiberg heeft 12 separate slaapkamers (6 x 2-persoons en 6 x 4-persoons) met eigen sanitair. De gehele groepsaccommodatie is voorzien van vloerverwarming.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor diverse groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 10 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. De luxe verblijven zijn geschikt voor verschillende groepen; zo verblijven er families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met (gas)haard en overdekt terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het landgoed over een aantal sfeervolle horeca zalen waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de directe omgeving van landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Noord-Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht en op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels, of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Zo zijn er een dertigtal outdoor activiteiten (zowel fysiek als mentaal uitdagend) waaraan alle leeftijden kunnen deelnemen en diverse creatieve workshops.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Hooiberg? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hoogcasteren 25

5528 NP, Hoogeloon

Nederland

0497591257

personen

 36


Slaapkamers

 12


Badkamers

 14


Reeds bekeken accommodaties

De Hooiberg

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt De Hooiberg genoemd. De Hooiberg is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 43 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een ...

personen 36 Slaapkamers 12 Badkamers 14
Toon deze accommodatie