De Vorselse Molen - Bladel - max. 51 Personen

+ 6

Algemeen

Stichting Ten Vorsel

Ten Vorsel 1A

5531 ND, Bladel

Nederland

personen

 51


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepsaccommodatie met 51 slaapplaatsen verdeeld over 11 slaapkamers waarvan 4 met eigen sanitair. De open keuken is ruim en volledig ingericht. De sfeervolle eetzaal met rieten plafond, de zitkuil met open haard en de serre met uitzicht op een oude boomgaard geven het interieur een landelijke, warme uitstraling.  Buiten is er alle ruimte om bijvoorbeeld te voetballen of te volleyballen; ’s avonds kan het kampvuur aan in de speciale kampvuurkuil. 

Landgoed Ten Vorsel, op twee kilometer van het dorp Bladel in de Brabantse Kempen. Daar waar het leven nog gemoedelijk is, waar het, ongeacht het seizoen, altijd genieten is. Fietsen, wandelen, wegdromen bij de open haard in een comfortabele accommodatie of bij het kampvuur in de kampvuurkuil! Om zomaar even wat te noemen. En dat op een echt landgoed met een lange historie van gastvrijheid.
(link naar historie?) Niet verwonderlijk dat sinds de opening van de eerste groepsaccommodatie, Hoeve ten Vorsel, vele families, bedrijven, scholen en verenigingen de weg naar het mooie landgoed gevonden hebben. Om er te genieten van al wat de prachtige omgeving en de vele faciliteiten op het landgoed te bieden hebben.

De accommodaties worden verhuurd aan twee verschillende doelgroepen, ieder met zijn eigen huurtarief. Het verschil in huurtarieven is een uitvloeisel van een belangrijke doelstelling van De Maatschappij van Welstand: het ondersteunen van zwakkeren in de maatschappij. Vanuit die optiek worden de groepsaccommodaties al sinds 1971 gebruikt als locatie voor werkweken van Amsterdamse scholen met leerlingen uit achterstandwijken. De scholen betalen een speciaal, aangepast huurtarief om het voor hun stadse leerlingen mogelijk te maken om op werkweek te gaan in een omgeving waar ze over het algemeen niet of nauwelijks mee in aanraking komen. Veel scholen komen elk jaar weer terug, sommige inmiddels voor de veertigste keer!

Daarnaast kiezen steeds meer families, verenigingen en andere groepen bewust voor een verblijf in de ongerepte natuur van de Brabantse Kempen. In accommodaties die ouderwetse gezelligheid uitademen, maar toch voorzien zijn van alle moderne faciliteiten. Voor deze doelgroep gelden marktconforme huurtarieven.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Vaatwasser

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Vorselse Molen? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Ten Vorsel 1A

5531 ND, Bladel

Nederland

personen

 51


Reeds bekeken accommodaties

De Vorselse Molen

Groepsaccommodatie met 51 slaapplaatsen verdeeld over 11 slaapkamers waarvan 4 met eigen sanitair. De open keuken is ruim en volledig ingericht. De sfeervolle eetzaal met rieten plafond, de zitkuil met open haard en de serre met uitzicht...

personen 51
Toon deze accommodatie