De Buitenhorst - Bonte koe plus - Schaijk - max. 50 Personen

+ 8

Algemeen

De Buitenhorst

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 50


Slaapkamers

 18


Badkamers

 15


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en beschikt over  9 slaapkamers met 8 badkamers. Deze accommodatie kan worden uitgebreid met nog eens 9 slaapkamers met 7 badkamers. Hier is ruimte om te slapen voor 24 personen.

Er is een grote centrale ruimte aanwezig (woonkamer van De Bonte Koe en De Hei samengevoegd) die ruim genoeg is om met 50 personen te eten/verblijven.

De Bonte Koe heeft een grote keuken waar alle faciliteiten aanwezig zijn om de maaltijden voor uw groep te verzorgen.

De Buitenhorst, Buiten Gewoon anders!...
U wilt proeven van het goede Brabantse leven? Dan bent u bij De Buitenhorst in Schaijk aan het juiste adres. Bij ons kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het pure boerenleven.

De Buitenhorst ligt ideaal in het buitengebied van Schaijk middenin natuurgebied de Maashorst. Onze accommodatie bestaat uit drie accommodaties die u los of gekoppeld kunt huren op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Of u nu overnacht in De bonte Koe, De Ontginning of De Bosrand; alle vakantiehuizen zijn gelijkvloers en hebben een centrale woonkamer en keuken. Voorzien van luxe inrichting en alle gemakken die u zich kunt wensen. De comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy. Ze hebben elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. 

De Buitenhorst is buitengewoon anders!

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard
Rolstoeltoegankelijk
Sauna

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Buitenhorst - Bonte koe plus? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 50


Slaapkamers

 18


Badkamers

 15


Reeds bekeken accommodaties

De Buitenhorst - Bonte koe plus

Een grote, luxe groepsaccommodatie voor 50 personen. De Bonte Koe is geschikt voor 26 personen en beschikt over  9 slaapkamers met 8 badkamers. Deze accommodatie kan worden uitgebreid met nog eens 9 slaapkamers met 7 badkamers. Hier...

personen 50 Slaapkamers 18 Badkamers 15
Toon deze accommodatie