De Leilinde - Dongen - max. 26 Personen

Algemeen

t Volderke groepsaccommodaties

Voldersweg 2

5106 RK, Dongen

Nederland

personen

 26


Slaapkamers

 9


Badkamers

 9


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Leilinde is onze nieuwste accommodatie en is geschikt voor 26 gasten. U beschikt over 9 slaapkamers met allemaal douche en toilet op de kamer en deze zijn tevens aangepast voor onze mindervalide gasten. De huiskamer is sfeervol ingericht met robuuste tafels, verrijdbare stoelen met armleuning en is tevens voorzien van een professioneel ingerichte open keuken. De aparte zitkamer is ingericht met makkelijk zittende fauteuils, open haard en een gezellige bar. Een plasma tv, geluidsapparatuur, draadloos internet en beamer met scherm ontbreekt natuurlijk ook niet. Het zeer ruime terras grenst aan het vakantiehuis en is door de tuindeuren makkelijk te bereiken. U zult genieten van het weidse en landelijke uitzicht. Ook is er een speeltoestel en sportveld aanwezig.

't Volderke dat is echt genieten...

Onze groepsverblijven zijn gelegen in het rustieke groene hart tussen de gemeenten Dongen, De Moer en Kaatsheuvel. In de natuur ontwaken met het geluid van de vogels, lekker buiten tot rust komen en genieten van de weidse uitkijk. Tel daar de Brabantse gezelligheid bij op en...

De sfeervolle ingerichte groepsaccommodaties zijn ruim van opzet, en voorzien van alle gemakken. Alle slaapkamers zijn voorzien van douche en toilet en zijn tevens toegankelijk voor mindervalide gasten. Er zijn tal van recreatieve mogelijkheden op zeer ruim eigen terrein met speelweide/sportveld en eigen park. Zoekt u een leuke activiteit voor tijdens uw vrienden en/of familieweekend, of wilt u een culinair weekend laten verzorgen dan kunt u gebruik maken van onze kookstudio. Van eenvoudige hapjes tot tapas, van een exclusief diner tot landen thema alles is mogelijk.

´t Volderke dat is echt genieten!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Gashaard
Huisdier toegestaan
Linnengoed (gratis)
Open haard
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten keuken

Combimagnetron
Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Senseo
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten kinderen

Campingbedje
Kinderstoel

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wasdroger
Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Leilinde? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Voldersweg 2

5106 RK, Dongen

Nederland

personen

 26


Slaapkamers

 9


Badkamers

 9


Reeds bekeken accommodaties

De Leilinde

De Leilinde is onze nieuwste accommodatie en is geschikt voor 26 gasten. U beschikt over 9 slaapkamers met allemaal douche en toilet op de kamer en deze zijn tevens aangepast voor onze mindervalide gasten. De huiskamer is sfeervol ingeri...

personen 26 Slaapkamers 9 Badkamers 9
Toon deze accommodatie