Groepsaccommodaties in Drenthe

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Drenthe!

Groepsaccommodatie huren in Drenthe

Drenthe heeft een breed aanbod aan groepsaccommodaties. Voor grote groepen die een basic groepsaccommodatie zoeken, maar ook voor groepen die houden van luxe. Steeds meer mensen ontdekken het mooie Drenthe. Wellicht dat deze prachtige provincie ook wel dé locatie wordt voor de volgende groepsvakantie. 

Outdoor CabinCamp Groepsaccommodatie

Grolloo (Drenthe)
personen  60 personen
Badkamers  1 Badkamers
Woonruimte  80M2 Woonruimte
Groepshoeve Wiendsels

Ruinerwold (Drenthe)
personen  22 personen
Badkamers  9 Badkamers
Woonruimte  300M2 Woonruimte

Rust, ruimte en natuur

De provincie Drenthe is bekend om de rust en ruimte en de prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld aan de Hunebedden, nationaal park Dwingelderveld, de Drentsche Aa of het Drents Friese Wold. Drenthe is dus zeer geschikt voor groepen die lekker willen genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Actieve natuurliefhebbers bezoeken één van de belevingsparken of maken gebruik van de natuur in Drenthe door de groepsaccommodatie te combineren met een outdoor excursie. Door te mountainbiken op één van de vele routes of het klimbos te beleven. En als het weer het toelaat gezellig met het hele team, familie of vrienden barbecuen en dan nagenieten tijdens een kampvuurtje.

Veel bedrijven gebruiken de groepsaccommodaties ook voor brainstormsessies of teambuilding. Vergaderen in combinatie met een sportieve activiteit brengt meestal verrassende resultaten en inzichten.

Evenementen en activiteiten

De Dutch TT in Assen is wereldberoemd en een grote trekker binnen de provincie Drenthe. De Drentse fiets 4 daagse trekt jaarlijks 15.000 deelnemers die in 4 dagen door Drenthe fietsen en elke dag genieten van een ander stukje mooi Drenthe. In Drenthe worden verschillende muziek en theater festivals georganiseerd. Voor een klassiek Drents gevoel is de jaarlijkse lammetjesdag in Orvelte zeker een aanrader. Kortom, genoeg leuke evenementen in Drenthe voor een geslaagd groepsuitje!