Visschershoeve - Schaijk - max. 40 Personen

+ 8

Algemeen

Pastoor van Winkelstraat 60

5374 BK, Schaijk

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 12


Badkamers

 8


Woonruimte

 560M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Visschershoeve is gelegen in het Noord-Oosten van Brabant in het levendige dorp Schaijk, aan de rand van natuurgebied ''De Maashorst''

Deze luxe groepsaccommodatie in Schaijk is de ideale locatie voor een zorgeloos weekend of vakantie!. Het beschikt in totaal over 40 bedden. (Max. 35 volwassenen) De groepsaccommodatie is sfeervol, huiselijk ingericht en voorzien van 13 slaapkamers waarvan 7 met eigen badkamer. Rond het huis ligt een terras met veranda, grote (bloemen)tuin, buitenkeuken en een grasveld. Er is een jeu de boules baan, trampoline (voor kinderen) en speelhuisje met schommels, glijbaan en een zandbak (ca. 1200 m2 recreatieruimte in totaal)

Visschershoeve is speciaal ingericht voor families en vriendengroepen met kinderen (en/of religieuze- en muziekgroepen)

Visschershoeve beschikt over 12 slaapkamers en 2 slaapzolders. Alle bedden in de accommodatie zijn eenpersoons (90 x 200 cm), waarvan 4 stapelbedden en 1 eenpersoons-bedstee.

Op de begane grond vindt men 5 slaapkamers en 3 badkamers.
Op de eerste verdieping bevinden zich de overige 7 slaapkamers waarvan 5 met eigen faciliteiten en 2 kamers met beide een blokhut stapelbed.
De slaapzolders bieden daarnaast nog meerdere slaapplaatsen.

Meerdere slaapkamers beschikken over een en-suite badkamer met douche, toilet & wasbak.

Prijzen kunnen opgevraagd worden per email of telefonisch. De Visschershoeve is 7 dagen per week bereikbaar tussen 08:00 & 20:00.

De accommodatie beschikt over een ruim voorziene keuken. De centrale ruimte, de Center, is de plaats waar gegeten en gerecreëerd kan worden, het heeft ook een bargedeelte (medio 2024) en een relaxhoek. Op de 1e verdieping bevind zich een speelzolder met o.a. een biljart en voetbalspel. Buiten vindt men de bloemrijke tuin en speelveld met speeltoestellen, tafeltennis, zandbak met daarbij het jeu de boules veld en ook een grote "bubbeltub".
Er kan naast de accommodatie geparkeerd worden.

Schaijk grenst aan de natuurgebieden De Maashorst, Herperduin, Keent en de Maasdijken. Daardoor behoren fietsen en wandelen tot de favoriete bezigheden van de gasten. In de directe omgeving zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet, waar Wisenten, Exmoor pony's en Taurossen nog je pad kunnen kruisen.

Verschillende culturele mogelijkheden in de omgeving zijn een bezoek aan de stadjes Ravenstein, Grave en Megen. Daarbij bevinden zich op circa 20 km afstand de historische stad 's Hertogenbosch en de oudste stad van Nederland: Nijmegen!

Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Visschershoeve? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Pastoor van Winkelstraat 60

5374 BK, Schaijk

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 12


Badkamers

 8


Woonruimte

 560M2

Reeds bekeken accommodaties

Visschershoeve

Visschershoeve is gelegen in het Noord-Oosten van Brabant in het levendige dorp Schaijk, aan de rand van natuurgebied ''De Maashorst'' Deze luxe groepsaccommodatie in Schaijk is de ideale locatie ...

personen 40 Slaapkamers 12 Badkamers 8 Woonruimte 560M2
Toon deze accommodatie