Visschershoeve - Schaijk - max. 40 Personen

+ 8

Algemeen

Pastoor van Winkelstraat 60

5374 BK, Schaijk

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 12


Badkamers

 8


Woonruimte

 560M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Visschershoeve is gelegen in het Noord-Oosten van Brabant in het levendige dorp Schaijk, aan de rand van natuurgebied ''De Maashorst''

Deze luxe groepsaccommodatie in Schaijk is de ideale locatie voor een zorgeloos weekend of vakantie!. Het beschikt in totaal over 40 bedden. (Max 30 volwassenen) De groepsaccommodatie is sfeervol, huiselijk ingericht en voorzien van 13 slaapkamers waarvan 7 met eigen badkamer. Rond het huis ligt een terras met veranda, grote (bloemen)tuin, buitenkeuken en een grasveld. Er is een jeu de boules baan, trampoline (voor kinderen) en speelhuisje met schommels, glijbaan en zandbak (ca. 1200 m2 recreatieruimte in totaal)

In Visschershoeve hangt een gezellige sfeer, waar warmte wordt uitgestraald met interieur kleuren zoals bruin, licht groen en licht grijs. 

Visschershoeve beschikt over 12 slaapkamers en een slaapzolder. In totaal is de accommodatie uitgerust met 11 éénpersoonsbedden, 2 tweepersoons stapelbedden en 1 éénpersoonsbedstee.

Op de begane grond vindt men 5 slaapkamers en 3 badkamers.
Op de eerste verdieping liggen de overige 7 slaapkamers met een totaal van 14 éénpersoonsbedden, 2 tweepersoons stapelbedden en 2 blokhut stapelbedden.
Als laatste bevinden zich op de slaapzolder ook nog 2 éénpersoonsbedden.

Het grootste gedeelte van de slaapkamers beschikken over een en-suite badkamer met douche, toilet & wasbak.

Prijzen kunnen overgevraagd worden per email of telefonisch. De Visschershoeve is 7 dagen per week tussen 08:00 & 20:00 bereikbaar.

De accommodatie is voorzien van een grote keuken. De centrale ruimte, de Center, is de plaats waar gegeten en gerecreëerd kan worden, het heeft ook een bargedeelte (medio 2024) en een relaxhoek. Op de 1e verdieping bevind zich een speelzolder met o.a. een biljart en voetbalspel. Buiten vindt men de bloemrijke tuin en speelveld met speeltoestellen, tafeltennis, zandbak met daarbij het jeu de boules veld en ook een grote "bubbeltub".
Er kan naast de accommodatie geparkeerd worden.

Schaijk grenst aan de natuurgebieden Maashorst, Herperduin, Keent en de Maasdijken. Daardoor behoren fietsen en wandelen tot de favoriete bezigheden van de gasten. In de directe omgeving zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgezet, waar Wisenten, Exmoor pony's en Taurossen nog je pad kunnen kruisen.

Verschillende culturele mogelijkheden in de omgeving zijn de stadjes Ravenstein, Grave en Megen. Op circa 20km afstand de historische stad 's Hertogenbosch en de oudste stad van Nederland Nijmegen.

Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Visschershoeve? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Pastoor van Winkelstraat 60

5374 BK, Schaijk

Nederland

personen

 40


Slaapkamers

 12


Badkamers

 8


Woonruimte

 560M2

Reeds bekeken accommodaties

Visschershoeve

Visschershoeve is gelegen in het Noord-Oosten van Brabant in het levendige dorp Schaijk, aan de rand van natuurgebied ''De Maashorst'' Deze luxe groepsaccommodatie in Schaijk is de ideale locatie ...

personen 40 Slaapkamers 12 Badkamers 8 Woonruimte 560M2
Toon deze accommodatie