De Gehele Buitenhorst - Schaijk - max. 67 Personen

+ 8

Algemeen

De Buitenhorst

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 67


Slaapkamers

 25


Badkamers

 22


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. U heeft de beschikking over onze gehele accommodatie bestaande uit:

  • De Bonte Koe – 9 slaapkamers met 8 badkamers – 26 personen.
  • De Ontginning – 9 slaapkamers met 7 badkamers –  24 personen.
  • De Bosrand – 7 slaapkamers en 7 badkamers – 17 personen.

Doordat al deze accommodaties aan elkaar geschakeld zijn ontstaat 1 grote accommodatie.

Er is een grote centrale ruimte aanwezig die ruim genoeg is om met 67 personen te eten/verblijven.

De keuken van De Bonte Koe beschikt over alle voorzieningen om de maaltijden te verzorgen voor een grote groep.

U heeft daarnaast dan nog de beschikking over 2 extra woonkamers en 1 extra keukens.

De Buitenhorst, Buiten Gewoon anders!...
U wilt proeven van het goede Brabantse leven? Dan bent u bij De Buitenhorst in Schaijk aan het juiste adres. Bij ons kunt u eindeloos genieten van rust, ruimte en het fraaie natuurgebied de Maashorst. Laat de dagelijkse sleur even van u afglijden en geniet van het Brabantse Platteland.

De Buitenhorst ligt ideaal in het buitengebied van Schaijk middenin natuurgebied de Maashorst. Onze accommodatie bestaat uit drie grote vakantiehuizen die u los of gekoppeld kunt huren op basis van volledige verzorging of zelfverzorging. Of u nu overnacht in De bonte Koe, De Ontginning of De Bosrand; alle vakantiehuizen zijn gelijkvloers en hebben een centrale woonkamer en keuken. Voorzien van luxe inrichting en alle gemakken die u zich kunt wensen. De comfortabele tweepersoons slaapkamers bieden u privacy. Ze hebben elk een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Iedere accommodatie heeft een eigen terras, een ruim buitenterrein en er zijn veel speelmogelijkheden voor de kinderen. 

De Buitenhorst is buitengewoon anders!

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Gehele Buitenhorst? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

16-07-2022

5 - Sterren

Met onze familie van meer dan 60 personen zijn we in juli 2022 een midweek naar de Buitenhorst in Schaijk geweest. Echt een geweldige accommodatie! Groot, luxe, lekker vrij en in een prachtige omgeving. We gaan al meer dan 30 jaar met onze grote familie elke zomer samen een midweek weg en we hebben inmiddels al heel wat accommodaties gezien. De Buitenhorst is zonder twijfel een van allerfijnste accommodaties die we bezocht hebben. En dit is ook zeker te danken aan de gastvrijheid, ontspannenheid en vriendelijkheid van de eigenaren, Wim en Rianne. We hebben een geweldige midweek gehad!

Door: Riet Hay

Franse Baan 4

5374 RS, Schaijk

Nederland

personen

 67


Slaapkamers

 25


Badkamers

 22


Reeds bekeken accommodaties

De Gehele Buitenhorst

Zoekt u een mooie, luxe grote groepsaccommodatie tot 67 personen dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. U heeft de beschikking over onze gehele accommodatie bestaande uit: De Bonte Koe – 9 slaapkamers met ...

personen 67 Slaapkamers 25 Badkamers 22
Toon deze accommodatie