Het Achterhuis - Hoogeloon - max. 24 Personen

+ 12

Algemeen

Landgoed de Biestheuvel

Hoogcasteren 25

5528 NP, Hoogeloon

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


Woonruimte

 180M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Achterhuis genoemd. Het Achterhuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 24 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een landelijke, bourgondische sfeer. Deze 24-persoons groepsaccommodatie is voorzien van een goede keuken met alle faciliteiten, eigen bar, eetkamer met buffetmogelijkheden, zitkamer met sfeervolle gashaard en overdekt terras met een riante tuin. De tuin is omheind en biedt veel privacy. In de tuin staat een speeltoestel en tafeltennistafel, ideaal voor een vakantie met kinderen. Het Achterhuis heeft 8 separate slaapkamers (4 x 2-persoons en 4 x 4-persoons) met eigen sanitair, deze bevinden zich op de 1e verdieping, te bereiken via een trap of lift. De gehele groepsaccommodatie is voorzien van vloerverwarming. Het Achterhuis kan gekoppeld worden met accommodatie het Voorhuis.

Beleef het buitenleven in het hart van de Brabantse Kempen op Landgoed de Biestheuvel! Landgoed de Biestheuvel is een vijfsterren vakantielocatie voor diverse groepen. De 9 groepsaccommodaties bieden plaats aan 10 tot 43 mensen met een totale capaciteit van 245 personen. De luxe verblijven zijn geschikt voor verschillende groepen; zo verblijven er families, bedrijven, verenigingen en zorginstellingen (hiervoor zijn speciale faciliteiten).

De karaktervolle groepsaccommodaties zijn gemoderniseerd in een landelijke, bourgondische sfeer en voorzien van een goed geoutilleerde keuken, eetkamer met buffetmogelijkheden, eigen bar, zitkamer met (gas)haard en overdekt terras met riante, omheinde, privacy biedende tuin. Daarnaast beschikt het landgoed over een aantal sfeervolle horeca zalen waar u uitgebreid kunt tafelen en feesten. In de directe omgeving van landgoed de Biestheuvel kunt u zwemmen, fietsen en golfen.

Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Noord-Brabant. Deze regio ligt in Brabant onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht en op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

U kunt natuurlijk ook genieten van de rust op het landgoed, alleen onderbroken door geluiden van de vogels, of een partijtje ‘Jeu de boules’ spelen. Voor de kinderen is er een sportveld, speeltuin met schommels, klimrekken en zelfs een airtrampoline. Als u op zoek bent naar iets meer uitdaging hebben wij u op eigen terrein ook genoeg te bieden. Zo zijn er een dertigtal outdoor activiteiten (zowel fysiek als mentaal uitdagend) waaraan alle leeftijden kunnen deelnemen en diverse creatieve workshops.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Airconditioning
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Gashaard
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij

Faciliteiten Overige

gashaard-sfeerhaard
Hang- Legkast

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser
Vriesvak in koelkast

Faciliteiten electra

DVD Speler
Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Parkeerplaats
Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Achterhuis? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hoogcasteren 25

5528 NP, Hoogeloon

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


Woonruimte

 180M2

Reeds bekeken accommodaties

Het Achterhuis

Deze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant wordt Het Achterhuis genoemd. Het Achterhuis is een karaktervolle groepsaccommodatie en geschikt voor 24 personen. Deze luxe groepsaccommodatie is gemoderniseerd en heeft een...

personen 24 Slaapkamers 8 Badkamers 8 Woonruimte 180M2
Toon deze accommodatie