Groepsaccommodaties Gelderland

 

 

 

 

 

Groepsaccommodatie huren in Gelderland

Gelderland is een prachtige provincie voor een weekendje weg met de groep of een langere groepsvakantie. Onze unieke groepsaccommodaties bieden de ideale uitvalsbasis voor alles wat deze provincie te bieden heeft. Bekijk en huur je ideale groepsaccommodatie in Gelderland hier.   

Villa Schoolthoff

Kring van Dorth (Gelderland)
personen  46 personen
Badkamers  23 Badkamers
Woonruimte  140M2 Woonruimte
Groepsaccommodatie de Vos (92 Personen)

Lunteren (Gelderland)
personen  92 personen
Badkamers  9 Badkamers
Groepsaccommodatie De Schuur

Bennekom (Gelderland)
personen  16 personen
Badkamers  2 Badkamers
Woonruimte  48M2 Woonruimte
Groepsaccommodatie De Barg

Bennekom (Gelderland)
personen  40 personen
Badkamers  8 Badkamers
Woonruimte  145M2 Woonruimte
Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Neede (Gelderland)
personen  24 personen
Badkamers  12 Badkamers
Woonruimte  576M2 Woonruimte

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

De Veluwe is een regio vol natuur. Voor de echte natuurliefhebber is Het Nationale Park De Hoge Veluwe een must-see. Ieder stukje Hoge Veluwe is weer anders. Van grote stukken loof- en dennenbos, tot heidevelden en zandverstuivingen.

De Hoge Veluwe beschikt ook over een indrukwekkende fauna. Edelherten, moeflons, reeën, wilde zwijnen, vossen, dassen en nog veel meer diersoorten, groot en klein, bewonen deze prachtige regio. Ben je gek op natuur en wilde dieren? Dan moet je de Hoge Veluwe gezien hebben.

Kunst bij het Kröller-Müller museum

De Hoge Veluwe is er niet alleen voor natuurliefhebbers, ook voor cultuur ben je hier aan het juiste adres. Bewonder verschillende kunstwerken van Picasso, Mondriaan en Van Gogh bij het Kröller-Müller museum; met het op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld! Het museum staat vol prachtige schilderijen van de grootste schilders allertijden.

Naast alle Schilderijen is er ook een prachtige beeldentuin, een van Europa’s grootste met ruim 160 sculpturen van de beste beeldkunstenaars.

Met de groep naar de Hoge Veluwe

Wil je met jouw groep deze regio ontdekken? Doe dit met de fiets! Je kunt hiervoor altijd je eigen fiets gebruiken. Heb je zelf geen fiets mee? Geen zorgen. Je kunt helemaal kosteloos gebruik maken van de kenmerkende witte fietsen. Als je op de fiets zit, dan heb je ruim 40 kilometer aan fietspaden voor je liggen. Zo zie je alles wat Het Nationale Park De Hoge Veluwe jouw groep te bieden heeft.

Kom tot rust in de Achterhoek

De Achterhoek is dé plek om lekker tot rust te komen. Geniet van de typisch rustige bossen en weilanden. Je hebt geen last van drukke snelwegen of toeterend verkeer, in de Achterhoek kun je genieten van de geluiden van de natuur. Ook slaap je er heerlijk. Als het nacht wordt, dan is het ook écht donker en stil.

Voor groepsactiviteiten is de Achterhoek ook ideaal. Bezoek authentieke boerderijen en doe met de groep mee met typisch boeren spellen en activiteiten. De Achterhoek biedt genoeg ruimte en activiteiten voor een heerlijk weekendje weg met de groep.

Ontdek de Gelderse steden

Gelderland is ideaal voor een vakantie vol natuur, cultuur en rust. Maar er is ook veel te beleven in de Gelderse steden. Ontdek Arnhem, de hoofdstad van de provincie. Of ontdek de historie in Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Ook een bezoek aan de zogenoemde hoofdstad van de Veluwe: Apeldoorn, is een bezoek zeker waard. Iedere stad is natuurlijk ook geschikt als je even lekker de stad in wilt trekken en als je wilt shoppen.

Apeldoorn

Apeldoorn is rijk aan activiteiten en bezienswaardigheden. Leer over het koningshuis in Paleis het Loo en bewonder de prachtige tuinen die erbij horen. Loop je liever tussen de apen? Dan kan een bezoek aan de Apenheul niet missen. De Apenheul is een prachtige dierentuin met alleen maar apen, je kunt zelfs los tussen de doodshoofdaapjes lopen! (Geen zorgen, de naam is enger dan ze zijn).

Ben je al in de buurt van de Apenheul en wil je even actief bezig met de groep? Breng het klimbos naast de Apenheul dan een bezoek! Voor iedereen is een geschikte baan, eenvoudig aangegeven met kleuren. Dus ben jij een echte held op sokken als het gaat om hoogtes? Geen zorgen, er zijn ook een heleboel banen die ook voor jou geschikt zijn. Misschien durf je straks wel de zwarte route te klimmen.

Ben je met een groep met kinderen onder de 12 jaar? Dan kan een bezoekje aan pretpark de Julianatoren natuurlijk niet missen!

Arnhem

Arnhem heeft een rijke historie en oorlogsverleden, een van de meest indrukwekkende verhalen is de Slag om Arnhem in 1944. Leer de historie en beleef de impact van de verhalen. Een bezoek aan de John Frostbrug kan hierbij niet ontbreken. Ook is een bezoek aan het Airborne Cemetery zeer indrukwekkend en impactvol.

Ga verder terug in de tijd bij de 36 eeuwenoude stadskelders onder de winkelstraten. Doe mee met de rondleiding en maak een reis door de tijd van Arnhem. In deze kelders zijn er ook vaak verschillende exposities en activiteiten.

Eventjes lekker ontspannen in plaats van verdiepen in de geschiedenis? Arnhem heeft ook een van de mooiste dierentuinen van Nederland. Begeef je tussen de meest exotische dieren in Burgers’ Zoo.

Nijmegen

Nijmegen is een van de eerste steden in Nederland. Een bezoek aan de Grote Markt laat al veel monumentale gebouwen zien. Je waant je echt even in een andere tijd. Je kunt op de Grote Markt ook heerlijk op een terrasje zitten en uitwaaien.

Wil je iets compleet unieks ervaren? Bezoek dan het MuZIEum in Nijmegen. Dit museum is in 2018 door de ANWB benoemd tot leukste uitje van Gelderland. In dit museum lees je niet alleen hoe het is om een slechtziende of blinde te zijn, je ervaart het vooral. Leer braille lezen en schrijven en ontdek hoe het voelt om een drukke straat over te steken als blinde. Dit museum neemt je mee in het leven van een slechtziende of blinde en is een leuke en unieke activiteit in Nijmegen.