Safarikamp Bandar - Vierhouten - max. 48 Personen

+ 5

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 48


Slaapkamers

 4


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Op het grasveld van Bandar staat een kampvuurplek omringd met boomstambanken. Daarnaast is er op het veld genoeg ruimte om sport- en spelactviteiten te organiseren. Het kamp ligt direct aan de heide en speelbos. Ook is de natuurlijke zwemplas heel dichtbij.Het safarikamp bestaat uit 4 slaaptenten met stapelbedden en een grote recreatietent met keukentje en een whiteboard (handig voor een filmavond of corvee rooster).

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Safarikamp Bandar? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 48


Slaapkamers

 4


Reeds bekeken accommodaties

Safarikamp Bandar

Op het grasveld van Bandar staat een kampvuurplek omringd met boomstambanken. Daarnaast is er op het veld genoeg ruimte om sport- en spelactviteiten te organiseren. Het kamp ligt direct aan de heide en speelbos. Ook is de natuurlijke zwe...

personen 48 Slaapkamers 4
Toon deze accommodatie