Groepsaccommodatie Het Legnest - Putten - max. 22 Personen

+ 17

Algemeen

Groepsaccommodatie de Beukhof

Krachtighuizerweg 29-1

3881 PC, Putten

Nederland

personen

 22


Slaapkamers

 5


Badkamers

 3


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het Legnest

Tijdens je verblijf word je wakker in de groene en bosrijke omgeving waar je 's ochtends de vogels al hoort fluiten. Er is een grote open leefruimte met lounge gedeelte, een pantry met barretje en ontbijten kan aan de grote tafel met de hele familie, of vriendengroep. En je kunt de dag daar ook weer samen eindigen om te dineren en lekker lang na te tafelen. Laat de gezellige avond maar beginnen! Verder zijn er veel plekken in het Legnest waar je lekker kunt bijpraten met elkaar, of fanatiek spelletjes kunt spelen. Er is veel ruimte met gras rondom het Legnest, met verschillende speelattributen maar ook heb je je eigen privé binnentuin/ terras, inclusief pingpong tafel en meer. Er is dus ook voor kinderen volop speelgelegenheid. Tevens is er in de privé binnentuin een overdekte veranda waardoor jullie met slecht weer alsnog heerlijk buiten kunnen zitten. 
 
Er is een ruime keuken die van alle gemakken is voorzien, zoals een 6 pits gasfornuis met oven, grote koelkast, wasbakken, combimagnetron en horeca-vaatwasser.
Met in de pantry in de woonkamer nog een koelkast, voldoende koffiezetapparaten, waterkoker, broodrooster en servies. 

Het Legnest is voorzien van 5 slaapkamers, 2  badkamers met totaal 3 douches en 5 wc's en is daarmee erg geschikt voor 10 tot 22 personen. Alle slaapkamers bieden voldoende ruimte en 3 slaapkamers beschikken over heerlijk boxspring bedden en/of comfortabele stapelbedden. De laatste 2 slaapkamers hebben beide twee comfortabele stapelbedden.

Het Legnest is goed toegankelijk met een rollator. Voor een rolstoel is, door wat drempels, duwondersteuning nodig. 
In overleg zijn huisdieren toegestaan. Neem hiervoor even contact met ons op.  

Om de vakantie, of het weekendje weg relaxt te beginnen kunt u dekbedden bij boeken en kiezen voor een linnen pakket welke bij aankomst klaarligt of zelfs voor opgemaakte bedden.

  • Zandbak
  • Schommels
  • Tafeltennistafel
  • Korfbal baskets
  • Bos: 300 meter
  • Strand Nulde (15 min.)
  • En nog veel meer (zie onze website)

Wij zijn Anneke en Bart Coenradi. Sinds 1 juli 2022 zijn wij de trotse eigenaren van Groepsaccommodatie de Beukhof, in de prachtige omgeving aan de rand van de Veluwe.

 

De Beukhof leent zich uitstekend voor een (mid)week, of weekend weg voor families, vriendengroep of een zakelijke heisessie!

 

 

De Beukhof heeft twee groepsaccommodaties; het Kraaiennest en het Legnest.
Het Kraaienest (28 bedden, uit te breiden met 14 bedden) gaan we in 2023 eerst grondig aanpakken. Daarom bieden we nu alleen de 22 persoons-vakantiewoning het Legnest aan.

Ook het Legnest is en wordt aangepakt, hierover lees je meer op; www.debeukhof.nl , facebook   en Instagram. Op onze site vindt u tevens uitgebreide informatie over de prachtige omgeving.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdier toegestaan
Linnengoed (betaald)
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten Overige

Hang- Legkast

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Campingbedje
Kinderstoel

Faciliteiten electra

Wasmachine
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
Boslocatie
Picknick set
Speeltuin
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie Het Legnest? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Krachtighuizerweg 29-1

3881 PC, Putten

Nederland

personen

 22


Slaapkamers

 5


Badkamers

 3


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie Het Legnest

Het Legnest Tijdens je verblijf word je wakker in de groene en bosrijke omgeving waar je 's ochtends de vogels al hoort fluiten. Er is een grote open leefruimte met lounge gedeelte, een pantry met barretje en ontbijten kan aan d...

personen 22 Slaapkamers 5 Badkamers 3
Toon deze accommodatie