Groepsaccommodatie De Hertekolk - Epe - max. 52 Personen

+ 9

Algemeen

De Hertekolk

Officiersweg 90

8162 NR, Epe

Nederland

personen

 52


Slaapkamers

 6


Badkamers

 10


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Met een beetje geluk wordt je wakker met een ree of zwijn voor de deur, deze accommodatie ligt namelijk midden in het bos! Perfect voor groepen die op zoek zijn naar natuur, ravotten in de buitenlucht of de perfecte plek voor het dieren-geluiden-spel!

Over de Hertekolk
De accommodatie wordt verhuurd op basis van zelfverzorging en is geschikt voor groepen tot 52 personen. In de woonkamer is voldoende ruimte voor iedereen om te eten of spelletjes te spelen. In de kelder is een tafeltennistafel aanwezig en op zolder bevinden zich 2 grote slaapzalen. Vanaf het balkon kijk je uit op het grote terras en het eigen stuk bos. De locatie is zo natuurlijk gelegen dat we aanraden een zaklamp mee te nemen.

Wat is er in de buurt te doen.
Natuurlijk raden wij aan om vooral gebruik te maken van het bos (hou je dan wel even aan de regeltjes zoals die gelden in de natuur). Wil je er echter op uit trekken dan kan je bijvoorbeeld naar het speelparadijs de Koperen Ezel in Epe  of ’t Smallert in Emst.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
De Hertekolk is alleen te huur op basis van zelfverzorging. Bereken zelf jullie prijs.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Eenpersoonsbedden
Stapelbedden

Faciliteiten Overige

Dakterras / Balkon
Slaapkamer 1e verdieping appartement

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Tafelvoetbal
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Hertekolk? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Officiersweg 90

8162 NR, Epe

Nederland

personen

 52


Slaapkamers

 6


Badkamers

 10


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Hertekolk

Met een beetje geluk wordt je wakker met een ree of zwijn voor de deur, deze accommodatie ligt namelijk midden in het bos! Perfect voor groepen die op zoek zijn naar natuur, ravotten in de buitenlucht of de perfecte plek voor het dieren-...

personen 52 Slaapkamers 6 Badkamers 10
Toon deze accommodatie