De Pinksterbloem - Vierhouten - max. 44 Personen

+ 9

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 44


Slaapkamers

 13


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Pinksterbloem bestaat uit twee verdiepingen met slaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De Pinksterbloem beschikt over sanitaire voorzieningen voor mindervaliden op de begane grond en alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met koud en warm water. Achter de Pinksterbloem ligt een verhard buitenplaatsje met picknicktafels. Sport- en spelactiviteiten kunnen gedaan worden op het veld dat in de buurt van de Pinksterbloem ligt. Daarnaast ligt het openluchttheater binnen handbereik.

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
De Pinksterbloem wordt aangeboden op basis van zelfverzorging of inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Bekijk hier de tarieven.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Pinksterbloem? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 44


Slaapkamers

 13


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

De Pinksterbloem

De Pinksterbloem bestaat uit twee verdiepingen met slaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De Pinksterbloem beschikt over sanitaire voorzieningen voor mindervaliden op de begane grond en alle slaapkamers zijn voorz...

personen 44 Slaapkamers 13 Badkamers 7
Toon deze accommodatie