Gehele locatie - Vierhouten - max. 650 Personen

+ 8

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

0577411336

personen

 650


Slaapkamers

 93


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De mooiste avonturen beleef je buiten
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

Over de accommodaties
Alle accommodaties zijn basic, maar modern, ingericht en hebben veel buitenruimte. Groepen vanaf 14 personen kunnen al terecht maar kom je met een grotere groep dan kunnen wij tot 110 personen kwijt in één enkele accommodatie. In totaal zijn er 650 slaapplaatsen op de locatie.

- 12 verschillende groepsaccommodaties
- 2 safarikampen
- 1 pipokamp met circustent
- 6 groepskampeervelden

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Wil je met een grote groep komen? Laat je wensen achter en we zoeken samen naar de beste oplossing. Bel ons op 0577 411 556 of mail ons via info@paasheuvelgroep.nl

Aantal personen

100 tot 250 personen
Meer dan 250 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Gehele locatie? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

0577411336

personen

 650


Slaapkamers

 93


Reeds bekeken accommodaties

Gehele locatie

De mooiste avonturen beleef je buitenDe big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodat...

personen 650 Slaapkamers 93
Toon deze accommodatie