Vliersche Veld Groepsaccommodaties - Neede - max. 24 Personen

+ 29

Algemeen

Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Kieftendijk 15

7161 RL, Neede

Nederland

06-23202358

personen

 24


Slaapkamers

 12


Badkamers

 12


Woonruimte

 576M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepsaccommodatie Vliersche Veld is een luxe ruime groepsaccommodatie voor maximaal 24 personen. Deze groepsaccommodatie staat midden in het groen aan de rand van de provincie Gelderland en Overijssel en 15 km. van de Duitse grens. Op het 8 hectare (eigen) natuurterrein heeft u als groep enorm veel privacy en is het uitzicht uniek! 

Wat heeft de groepsaccommodatie allemaal voor u?

De groepsaccommodatie heeft 12 ruime 2-persoons slaapkamers en 12 badkamers. Elke slaapkamer heeft luxe boxspringbedden en een eigen badkamer met regendouche. Er zijn 2 slaapkamers speciaal ingericht voor mindervaliden. Elke slaapkamer heeft u een eigen uitzicht op de natuur.

De living heeft een grote open keuken met kookeiland, 2 inductie kookplaten, 2 koelkasten (waarvan 1 met vriesgedeelte), 2 vaatwassers, 2 combi-ovens, 2 koffiezetapparaten en alles wat je nog meer nodig hebt om heerlijk te kunnen koken. In de living is ook een ruime zithoek opgesteld met een grote 75 inch televisie en aangrenzend aan de living is een aparte speelruimte ingericht met allerlei familiespellen en speelgoed voor de allerkleinsten. Ook is er een 2e televisie aanwezig (65 inch) waar heerlijk relaxed televisie gekeken kan worden en gebruik kan worden gemaakt van een PlayStation 4.

In de groepsaccommodatie is er ook een aparte speelruimte ingericht met een airhockeytafel, voetbaltafel, dartbord en sjoelbak. Voor ieder wat wils! 

Wat is er allemaal buiten de groepsaccommodatie?

Buiten op het overdekte terras staat een grote loungehoek en 2 picknicktafels. Hier kunt u de gehele dag heerlijk genieten van het uitzicht. 

Ook is er een tafeltennistafel, een (verlichte) hottub en een buitendouche aanwezig. Op het grote beachveld kunt u heerlijk voetballen, volleyballen, badmintonnen of zandkastelen bouwen. Bij de vuurplek kunt u heerlijk picknicken aan de grote picknicktafel, een heerlijk vuurtje maken en ondertussen genieten van het fantastische weidse uitzicht. En als het mooi weer is, ziet u 's avonds misschien wel een prachtige sterrenhemel!

Bezienswaardigheden in de omgeving van Neede

* Uitkijktoren Needse Berg

* Varen met de Berkelzomp www.stichtingberkelzomp.nl

* Speelparadijs, mini zoo en restaurant Hof van Eckberge

* Zwembad 't Spilbroek Neede, Subtropisch zwemparadijs De Wilder Haaksbergen, Openluchtbad 't Vinkenest Eibergen

* Diverse (eet)-cafés en restaurants zoals: Studio 16, Frankies Jungle Bistro, 't Sprokkelhuuske, Café De Ruif, Café Valleys in Neede, Eetcafé De Klok, Eetcafé de Lindeboom en Restaurant 't Muldershuis in Eibergen

* Fietsverhuur

 

Wat biedt de Achterhoek nog meer?

De Achterhoek staat bekend om zijn prachtige natuur en coulisselandschap en leent zich daardoor erg om te fietsen of te wandelen. Aan de rand van het dorp is een uitkijktoren waar u tot in Duitsland kunt kijken bij helder weer. Ook de Needse Molen, de Needse Berg, het Achterveld, 't Vleer en Natuurpark Kronenkamp zijn echte aanraders om eens te bezoeken. Neede is een prachtig dorpje aan de rand van de provincie Gelderland en Overijssel en ligt zo'n 15 km. van de Duitse grens af. Het eeuwenoude coulisselandschap biedt veel bos, heidevelden, singels en zandwegen en wordt vaak gescheiden door water.

 

Wij, Anton & Merlin Bauhuis zijn de eigenaren van het Vliersche Veld in Neede. In 2018 zijn wij begonnen met de bouw van deze vakantievilla en medio 2020 hebben we onze eerste gasten mogen ontvangen.

De prachtige locatie is écht uniek en door de rust, ruimte en mooie natuur hopen wij nog vele gasten te mogen verwelkomen.

Wees welkom bij ons in de Achterhoek!

Hartelijke groet, Anton & Merlin Bauhuis

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Rookvrij

Faciliteiten keuken

Combimagnetron
Keuken
Koffiezetapparaat
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Tafelvoetbal

Faciliteiten electra

TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Vliersche Veld Groepsaccommodaties? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Datum:

14-05-2023

5 - Sterren

Vorig jaar voor het eerst op deze prachtige accommodatie om mijn 80ste verjaardag te vieren met het hele gezin 20 personen alles was goed geregeld ieder een eigen kamer met badkamer goede bedden alles zo nieuw en schoon..genoeg te doen in en om het huis we hebben ons goed vermaakt. Dus hebben we meteen een 2de weekend gepland en geboekt wat nu alweer voorbij is wederom een geweldige locatie wandelen, tafeltennis, jeu de boules,volleybal, voetbal en prachtig weer was een perfect weekend. Hartelijk bedankt Merlin en Anton Bauhuis

Door: Leida Vonk

Datum:

06-11-2022

5 - Sterren

Begin september waren we als gezin voor de tweede keer te gast op het Vliersche Veld. Na hartelijke en warme begroeting door Merlin,de koffie en verse kruidkoek stond al klaar, konden we onze spullen snel uitpakken. Het voelde erg vertrouwd, zo voor de tweede keer, een soort van "thuiskomen" op een bekend vakantieadres. We hebben enorm genoten van het weekend. Er zijn veel spelletjes gespeeld, we hebben genoten van alle contact momenten, van het samen eten, en samen rond het huis op ontdekking geweest. Tot vreugde van de jongsten (en ook de volwassenen) werden kikkers gevonden. Deze konden goed bekeken worden in de meegebrachte emmertjes. Het weer was wisselend. We hebben een aantal flinke regenbuien gehad, maar ook prachtig en warm weer. Zowel binnen als buiten konden we genieten van de luxe ruimte. We kijken terug op een fijn weekend en komen graag nóg een keer terug!

Door: familie Baan

Kieftendijk 15

7161 RL, Neede

Nederland

06-23202358

personen

 24


Slaapkamers

 12


Badkamers

 12


Woonruimte

 576M2

Reeds bekeken accommodaties

Vliersche Veld Groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Vliersche Veld is een luxe ruime groepsaccommodatie voor maximaal 24 personen. Deze groepsaccommodatie staat midden in het groen aan de rand van de provincie Gelderland en Overijssel en 15 km. van de Duitse grens. Op h...

personen 24 Slaapkamers 12 Badkamers 12 Woonruimte 576M2
Toon deze accommodatie