Vleugel - Vierhouten - max. 110 Personen

+ 5

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 110


Slaapkamers

 30


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Vleugel is een grote groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 110 personen, bestaande uit drie geschakelde accommodaties. Elk van deze drie accommodaties heeft een eigen ingang en recreatieruimte. Je kunt alle ruimtes met elkaar verbinden door de tussenliggende deuren open te stellen.

De accommodatie heeft 30 slaapkamers, 18 douches en 22 wc's 

Er is een klein buitenplaatsje met picknicktafels beschikbaar. In de buurt ligt een grasveld waarop allerlei sport- en spelactiviteiten gehouden kunnen worden. Ook is er een groot openluchttheater, kampvuurplek en een natuurlijke zwemplas beschikbaar nabij de accommodatie. 

Over de omgeving

Direct aan de Elspeetsche heide en verschillende (speel)bossen ligt Paasheuvelgroep Vierhouten. Op het terrein is een grote speeltuin met kabelbaan, een natuurlijke zwemplas en een klein strandje dat iedereen mag gebruiken. De locatie ligt op fietsafstand van het bezoekerscentrum Veluwezoom en in de buurt van het Dolfinarium en attractiepark Walibi Holland, voor een leuk dagje weg.  

Aantal personen

50 tot 100 personen
100 tot 250 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Vleugel? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 110


Slaapkamers

 30


Reeds bekeken accommodaties

Vleugel

De Vleugel is een grote groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 110 personen, bestaande uit drie geschakelde accommodaties. Elk van deze drie accommodaties heeft een eigen ingang en recreatieruimte. Je kunt alle ruimtes met elkaar v...

personen 110 Slaapkamers 30
Toon deze accommodatie