De Jaap van der Lindenhoeve - Vierhouten - max. 24 Personen

+ 8

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 4


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Jaap van der Lindenhoeve staat op een eigen gras/zandveld waar volop gespeeld kan worden. Buiten staan er picknicktafels en is er een gezellige kampvuurplaats. Dit verblijf bestaat uit 4 slaaphutjes met stapelbedden. De sanitair voorzieningen en een klein keukentje bevinden zicht in een apart recreatiegebouw.

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
De Jaap v.d. Lindenhoeve wordt aangeboden inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Bekijk hier de tarieven.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Jaap van der Lindenhoeve? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 4


Reeds bekeken accommodaties

De Jaap van der Lindenhoeve

De Jaap van der Lindenhoeve staat op een eigen gras/zandveld waar volop gespeeld kan worden. Buiten staan er picknicktafels en is er een gezellige kampvuurplaats. Dit verblijf bestaat uit 4 slaaphutjes met stapelbedden. De sanitair ...

personen 24 Slaapkamers 4
Toon deze accommodatie