Villa Schoolthoff - Kring van Dorth - max. 46 Personen

+ 29

Algemeen

Villa Schoolthoff

Wittendijk 11

7216 PL, Kring van Dorth

Nederland

0573-221326

personen

 46


Slaapkamers

 20


Badkamers

 23


Woonruimte

 140M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Villa Schoolthoff is een exclusief buitenverblijf in de Gelderse Achterhoek. U verblijft er altijd met één groep, optimale privacy dus! Beschikbaarheid. op: https://bit.ly/3ubOrb6  Villa Schoolthoff is uitermate geschikt voor families, senioren en zorggroepen. Bedrijven en overheden kiezen voor Villa Schoolthoff vanwege de professionele faciliteiten en het unieke karakter.

De comfortabele woonkamer van de villa bestaat uit een eethoek, die in open verbinding staat met de living. Hier kunt u heerlijk relaxen bij de open haard, aan de leestafel of aan het knusse barretje bij de piano. Er is een ruime serre, die u kunt gebruiken als aparte vergaderruimte, voor het dinerbuffet of om te internetten. De tuindeuren op het zuiden geven toegang tot het fraaie terras en het grote speelveld met uitzicht op het Achterhoekse landschap. U kunt zelf koken of kiezen voor een verzorgd arrangement. Binnen kunt u onder meer darten, tafeltennissen, tafelvoetballen en midgetbiljarten. Buiten vindt u een jeu-de-boulesbaan en een kampvuurkuil, een zandbak voor de kleintjes en een groot speelveld voor volleybal of basketbal.

’n buitenverblijf met karakter ...

'n Buitenverblijf met karakter...

Het mooiste stukje van de Gelderse Achterhoek is ónze achtertuin. Villa Schoolthoff is een ruime, karakteristieke groepsaccommodatie, die omringd wordt door natuurschoon en gekenmerkt wordt door de rustige, ruimtelijke en groene sfeer. De landweggetjes, de velden en het bos bieden voor iedere natuurliefhebber wat wils, maar ook voor zakelijk gebruik heeft Villa Schoolthoff altijd de perfecte locatie.

Of u nu op zoek bent naar een prachtige, groene buitenlocatie voor uw familieverblijf of juist naar een geschikte ruimte voor uw zakelijke bijeenkomst: bij Villa Schoolthoff bent u aan het juiste adres. Binnen de villa maakt u gebruik van de karakteristieke, compleet ingerichte woonkamer, een ruime eetzaal en keuken, een lichte vergaderruimte in onze serre én onze 20 slaapkamers. Villa Schoolthoff beschikt over moderne faciliteiten, maar ademt altijd een sfeer van rust, warmte en gezelligheid. Geniet in de woonkamer bijvoorbeeld van een knus haardvuur, of speel op onze piano en vul de villa met muziek. Liever gezelligheid buiten? Een behaaglijk kampvuur maakt uw verblijf helemaal compleet. Villa Schoolthoff kenmerkt zich door ruimte en rust, biedt u moderne faciliteiten, is goed bereikbaar en beschikt over een ruime parkeerplaats.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Open haard
Rolstoeltoegankelijk

Faciliteiten electra

Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Villa Schoolthoff? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Wittendijk 11

7216 PL, Kring van Dorth

Nederland

0573-221326

personen

 46


Slaapkamers

 20


Badkamers

 23


Woonruimte

 140M2

Reeds bekeken accommodaties

Villa Schoolthoff

Villa Schoolthoff is een exclusief buitenverblijf in de Gelderse Achterhoek. U verblijft er altijd met één groep, optimale privacy dus! Beschikbaarheid. op:...

personen 46 Slaapkamers 20 Badkamers 23 Woonruimte 140M2
Toon deze accommodatie