De Korenbloem - Vierhouten - max. 44 Personen

+ 9

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 44


Slaapkamers

 11


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Groepen die overnachten in de Korenbloem kunnen gebruik maken van een nabij gelegen grasveld om sport- en spelactiviteiten op te organiseren. Achter het gebouw, een klein heuveltje op, ligt een kampvuurplaats én een openluchttheater. De Korenbloem bestaat uit twee verdiepingen met slaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De Korenbloem beschikt over sanitaire voorzieningen voor mindervaliden op de begane grond en alle slaapkamers zijn voorzien van een wastafel met koud en warm water.

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locaties, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
De Korenbloem wordt aangeboden inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Bekijk hier de tarieven.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Korenbloem? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076 RE, Vierhouten

Nederland

personen

 44


Slaapkamers

 11


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

De Korenbloem

Groepen die overnachten in de Korenbloem kunnen gebruik maken van een nabij gelegen grasveld om sport- en spelactiviteiten op te organiseren. Achter het gebouw, een klein heuveltje op, ligt een kampvuurplaats én een openluchttheat...

personen 44 Slaapkamers 11 Badkamers 7
Toon deze accommodatie