Groepsaccommodatie De Schuur - Bennekom - max. 22 Personen

+ 7

Algemeen

Kaas- en Kampeerboerderij Hoekelum

Edeseweg 122

6721 KE, Bennekom

Nederland

personen

 22


Slaapkamers

 3


Badkamers

 2


Woonruimte

 48M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Schuur op Boerderij Hoekelum in Bennekom is een accommodatie voor wat kleinere groepen. Vooral families en vriendengroepen vermaken zich hier prima. De Schuur was vroeger een oude koeienschuur die in 2004 gerestaureerd is. Een lekkere eigen leefruimte met apart zit- en eetgedeelte om heerlijk ontspannen te kunnen zitten.. De open keuken is zeer luxe ingericht, van alle gemakken voorzien en maakt koken gezellig. Vanuit De Schuur heeft u schitterend uitzicht op de slotgracht van Kasteel Hoekelum, dat direct naast Boerderij Hoekelum ligt.

Er zijn drie slaapkamers voor 6 en 8 personen voorzien van boxspring bedden en stapelbedden.

Zoekt u een heerlijke plek midden in het bos, een plek waar u kunt ontspannen en waar u helemaal op uw gemak bent? Boerderij Hoekelum heet u van harte welkom!

Welkom op Boerderij Hoekelum! Verscholen in het bos tussen Ede en Bennekom is deze voormalige kaasboerderij een heerlijke plek om te vertoeven. Op Boerderij Hoekelum zijn de voormalige stallen verbouwd tot professionele groepsaccommodaties die voldoen aan de nieuwste wensen en eisen. Elke accommodatie heeft een eet- en zitgedeelte, een compleet ingerichte keuken en goede sanitaire voorzieningen.

Onze locaties zijn geschikt voor familiereünies, een weekend met vrienden, maar juist ook voor verenigings- en schoolkampen of werkconferenties en workshops. In onze koffiekamer kunt u ook genieten van een kopje koffie met wat lekkers of een luxe high tea.

Door de unieke, bosrijke ligging van boerderij Hoekelum beschikken wij over een Nachtspelbos. Voor de kinderen is er een speeltuin, pingpongtafel en een voetbalveldje aanwezig. Een bezoekje in de Korenschuur om de koeien te aaien, is natuurlijk ook een fantastische ervaring. We zien u graag in Bennekom!

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie De Schuur? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Edeseweg 122

6721 KE, Bennekom

Nederland

personen

 22


Slaapkamers

 3


Badkamers

 2


Woonruimte

 48M2

Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie De Schuur

De Schuur op Boerderij Hoekelum in Bennekom is een accommodatie voor wat kleinere groepen. Vooral families en vriendengroepen vermaken zich hier prima. De Schuur was vroeger een oude koeienschuur die in 2004 gerestaureerd is. Een lekkere...

personen 16 Slaapkamers 3 Badkamers 2 Woonruimte 48M2
Toon deze accommodatie