Het Edelhert - Vierhouten - max. 88 Personen

+ 8

Algemeen

Paasheuvelgroep Vierhouten

t Frusselt 30

8076RE, Vierhouten

Nederland

personen

 88


Slaapkamers

 12


Badkamers

 14


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Het Edelhert is een gloednieuw gebouw dat helemaal natuurvriendelijk is gebouwd. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet en douche en door de vorm van het gebouw ontstaat een gezellige binnentuin. De recreatiezaal is voorzien van veel glas met uitzicht op zowel het binnenplein als het grote speelveld voor de accommodatie.

Over de locatie
De big five, oneindige natuur, dikke bossen en paarse heidevelden...de Veluwe. In dit grootste natuurgebied van Nederland (in Vierhouten) vind je maar liefst 15 groepsaccommodaties. Je wandelt vanuit het gebouw zo de heide op of het bos in, ideaal voor groepen die lekker buiten activiteiten willen ondernemen! Uiteraard staat de natuur centraal op deze locatie, je zit niet voor niks op de Veluwe.

  • Directe toegang tot de heide
  • Naast het bos
  • Met eigen zwemplas

Wat is er in de buurt te doen.
Op het terrein van de locatie in Vierhouten vindt je een verkoelende zwemplas, sportvelden en een echte heemtuin. Het is niet al te ver weg naar bekende attracties als Paleis Het Loo en de Apenheul. Daarnaast ligt in de buurt een overdekt zwembad, speelpark 't Smallert, ezelboederij Koperen Ezel en historisch monument Het Verscholen Dorp.

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Tarieven
Het Edelhert wordt aangeboden inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Bekijk hier de tarieven.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Edelhert? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

t Frusselt 30

8076RE, Vierhouten

Nederland

personen

 88


Slaapkamers

 12


Badkamers

 14


Reeds bekeken accommodaties

Het Edelhert

Het Edelhert is een gloednieuw gebouw dat helemaal natuurvriendelijk is gebouwd. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet en douche en door de vorm van het gebouw ontstaat een gezellige binnentuin. De recreatiezaal is voorzien van veel gla...

personen 88 Slaapkamers 12 Badkamers 14
Toon deze accommodatie