Groepsaccommodaties Overijssel

Groepsaccommodatie in Overijssel huren

Overijssel is een prachtige provincie, rijk aan historie, cultuur en natuur én mooie groepsaccommodaties. Bekijk hier het aanbod aan groepsaccommodaties in Overijssel en waarom deze provincie wellicht de ideale locatie is voor jouw groep. 

Groepsaccommodatie de Pelikaan

Zwolle (Overijssel)
personen  32 personen
Badkamers  4 Badkamers
Woonruimte  190M2 Woonruimte
Vakantieboerderij Kolhoop

Markelo (Overijssel)
personen  24 personen
Badkamers  9 Badkamers
Woonruimte  110M2 Woonruimte

Groepsactiviteiten in Overijssel

In Overijssel, hoef je je als groep nooit te vervelen. Er zijn verschillende groepsactiviteiten voor jong en oud. Een unieke activiteit is de Grolsch Brouwerij Tour. In deze tour leer je alles over het merk Grolsch, het brouwproces en na afloop kun je in het café een lekker biertje drinken.

Een van de leukste manieren om met de groep een hapje te eten, is op de BBQ Donut in de Zwolse grachten. De BBQ Donut is een ronde fluisterboot met een barbecue in het midden. Zo kun je rustig je maag vullen terwijl je ronddobbert in de grachten. Wat wil je nog meer.

Veel groepsaccommodaties bieden ook verschillende groepsactiviteiten aan op locatie. Bekijk onze groepsaccommodaties in Overijssel om te zien welke activiteiten er worden aangeboden. Daarnaast bieden de Overijsselse steden en dorpen natuurlijk ook veel plezier voor de hele groep.

Unieke Overijsselse steden en dorpen

Voor een historie en cultuur liefhebbende groep, kan een bezoek aan de Hanzesteden Zwolle en Deventer niet ontbreken. Voor een compleet uniek plaatsje, gaat er niets boven Giethoorn. Hieronder belichten wij onze favoriete plaatsen in Overijssel.     

Zwolle

Voor een grote verscheidenheid aan leuke en interessante activiteiten, kun je een groepsaccommodatie in Overijssel, nabij Zwolle boeken. Zwolle is een historische Hanzestad met een prachtig centrum, omringd door de stadsgracht. Overal waar je kijkt, zie je prachtige gebouwen die de test der tijd hebben doorstaan.

Zo heb je het uit 1406 stammende Sassenpoort. De Sassenpoort was een groot deel van de stadsverdedigingswerken en is nu een Nederlands UNESCO monument. Je kunt er een rondleiding volgen, waarbij je alles leert over de historie van het gebouw en de rol die het heeft gespeeld in de geschiedenis van Zwolle. Een ander iconisch gebouw in Zwolle is de Peperbus. De Peperbus is voor Zwollenaren wat de Domtoren voor Utrechtenaren is. Deze oude toren is vanuit de hele binnenstad goed te zien en bovenin kun je heel Zwolle en omstreken bewonderen.

Na een drukke dag is het altijd heerlijk om even bij te komen op een terrasje, gelukkig kan dat heel goed in Zwolle! In het oude centrum zijn er veel unieke en authentieke terrasjes waar je heerlijk een drankje of hapje kunt doen. Daarbij is Zwolle de goedkoopste terrasstad van Nederland, zo betaal je nooit teveel!

Deventer

Een andere prachtige Hanzestad is Deventer. Met een groepsaccommodatie in Overijssel, in de buurt van Deventer heb je een ideale uitvalsbasis om een van de oudste steden in Nederland te ontdekken. De stad leer je het beste kennen doormiddel van een stadswandeling. Met de stadswandeling loop je met een ervaren gids door Deventer. De stadswandeling begint dagelijks bij het VVV.

Deventer is ook een échte koekstad. De Deventer Koek is zeer nauw verbonden met de stad. Deze heerlijke stadse delicatesse wordt al meer dan 600 jaar in Deventer gemaakt. In de Deventer Koekwinkel kun je deze unieke koek proeven en kopen. Het personeel verteld je graag meer over dit lekkernijtje.

Giethoorn

Giethoorn wordt ook wel het Nederlandse Venetië genoemd, dit komt doordat het plaatsje vol zit met meertjes en grachten. Een rondvaart is de beste manier om deze stad met de groep te ontdekken. Met een rondvaart vaar je langs authentieke boerderijtjes en unieke Giethoornse omgevingen. Een plaatsje als Giethoorn, vind je nergens anders.

Natuur in Overijssel

Overijssel is rijk aan natuur. Onze favoriete natuurgebieden in Overijssel zijn; De Sallandse Heuvelrug, De Weerribben en het Vechtdal. Wandelend, fietsend of mountainbikend kun je al deze unieke natuurgebieden ontdekken. Een unieke manier om het Vechtdal te ontdekken, is via de kano. Dus ook voor natuur liefhebbende groepen heeft Overijssel het.