De Strandhoeve De Hoeve - Baarlo - max. 16 Personen

+ 11

Algemeen

Strandhoeve

Uiterdijkenweg 59

8372 VL, Baarlo

Nederland

personen

 16


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Luxe Bed & Breakfast bij Blokzijl, geniet van rust, ruimte en comfort.

Welkom bij Bed and Breakfast De Strandhoeve, uw garantie voor kwaliteit, rust en gastvrijheid. In de verbouwde boerderij treft u 7 themakamers en 1 extra slaapkamer voor in totaal 16 personen, waarbij De Strandhoeve zich wereldbreed heeft georiënteerd. Wilt u de ultieme Bed & Breakfast beleving ervaren in de typisch Engelse stijl of waant u zich liever in Afrikaanse sferen? Slaapt u in The Big Apple, het klassieke Bretagne of het oude China. En natuurlijk ontbreekt de Hollandse kamer niet.

Veel om te ontdekken
Bed & Breakfast De Strandhoeve is gevestigd op het voormalige Zuiderzeestrand. De pittoreske havenstadjes Blokzijl en Vollenhove, het Nationaal Park Weerribben-Wieden, ons Hollands-Venetië Giethoorn en diverse bossen in de omgeving bieden vele mogelijkheden tot wandelen, fietsen en varen. Ideaal voor familieweekenden, vriendenuitjes en korte vakanties. Ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten en trainingen.

Laat het u smaken
Een heerlijk ontbijt wordt vers voor u bereid op de door u gewenste tijd en geserveerd in de ontbijtkamer. In deze ruimte kunt u ook gezellig met elkaar samenzijn onder het genot van een hapje, drankje of spelletje en gebruik maken van de lunch en het diner. U kunt kiezen uit een breed assortiment, waarbij onze keuken veel gebruik maakt van streekproducten.

Van alle gemakken voorzien
Kwaliteit en uitstekende voorzieningen staan hoog in het vaandel. Dit uit zich in het luxe in- en exterieur waar veel zorg en aandacht aan is besteed. Alle themakamers zijn voorzien van internetaansluiting, televisie en een eigen badkamer met toilet en douche en/of bad. De comfortabele boxspring-bedden bieden u bij een aantal kamers een prachtig uitzicht op een weergaloze sterrenhemel.

Activiteiten voor jong en oud
Het nabijgelegen activiteitencentrum van De Strandhoeve heeft zo'n 60 actieve, recreatieve en creatieve activiteiten voor groepen vanaf 7 personen. Maak een puzzeltour per step of ontdek de omgeving per kano. Boogschieten is altijd een schot in de roos, of maak in een creatieve workshop een leuk aandenken voor thuis. De Strandhoeve heeft activiteiten passend voor iedere doelgroep.

Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Strandhoeve De Hoeve? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Uiterdijkenweg 59

8372 VL, Baarlo

Nederland

personen

 16


Slaapkamers

 7


Badkamers

 7


Reeds bekeken accommodaties

De Strandhoeve De Hoeve

Luxe Bed & Breakfast bij Blokzijl, geniet van rust, ruimte en comfort. Welkom bij Bed and Breakfast De Strandhoeve, uw garantie voor kwaliteit, rust en gastvrijheid. In de verbouwde boerderij treft u 7 themakamers en 1 extra s...

personen 16 Slaapkamers 7 Badkamers 7
Toon deze accommodatie