De Linde - De Lutte - max. 20 Personen

+ 14

Algemeen

T Keampke

Hanhofweg 5

7587 LK, De Lutte

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Linde is Een luxe groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken: 8 slaapkamers met eigen sanitair, een ligbad, een sauna en een heerlijke veranda voor de zomeravonden.

In de Linde is het heerlijk samen zijn. Samen koken in de ruime keuken, een barbecue onder de veranda of relaxen in de sauna. En toch is er ook voldoende privacy voor iedereen. De slaapkamers bevinden zich allemaal gelijkvloers en hebben allemaal een eigen badkamer. De kinderen kunnen heerlijk ravotten in de bedstedes en natuurlijk op het grote speelveld van 't Keampke.

De Linde is aangepast voor mensen met een functiebeperking en heeft hiervoor veel extra voorzieningen.

Bij 't Keampke is het goed vertoeven. In welke van de 4 accommodaties u ook verblijft, u zult zich al snel thuis voelen. Als het weer het toelaat kunt u op het grote buitenterrein van 't Keampke een partijtje voetbal of volleybal spelen. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, een airtrampoline en een kleine dierenweide. Als het weer u in de steek laat kunt u in de receptie op de Deel spelletjes lenen. Ook bent u hier altijd welkom voor informatie over de omgeving of het kopen van een kaartje of souveniertje. 't Keampke is de perfecte locatie voor uw familieweekend of vriendenweekend.

Ontdek het Twentse landschap ...

Uitgestrekte natuurgebieden nodigen u uit. Noordoost-Twente is een stukje Nederland dat nog lang niet iedereen kent. Vanuit 't Keampke kunt u ontdekken hoe onweerstaanbaar mooi het Twentse land is. Het toeristische dorpje De Lutte met z'n gezellige terrasjes ligt op loopafstand.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Sauna
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken

Faciliteiten electra

TV
Wi-Fi
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Linde? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hanhofweg 5

7587 LK, De Lutte

Nederland

personen

 20


Slaapkamers

 8


Badkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

De Linde

De Linde is Een luxe groepsaccommodatie voorzien van alle gemakken: 8 slaapkamers met eigen sanitair, een lig...

personen 20 Slaapkamers 8 Badkamers 8
Toon deze accommodatie