Gastenboerderij Kosman - Holten - max. 30 Personen

+ 11

Algemeen

Gastenboerderij Kosman

Oude Deventerweg 43

7451 LT, Holten

Nederland

personen

 30


Slaapkamers

 12


Badkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Welkom bij gastenboerderij Kosman! Onze groepsaccommodatie ontvangt veel familie-, vriendengroepen, oud studiegenoten en woongroepen. 
Maar denk ook aan groepen zoals collega's (heisessie's) en mountainbikeverenigingen. Professionele sporters zijn van harte welkom voor een trainingsperiode. 

Geniet van alle luxe, rust en vrijheid die de ruime boerderij biedt. Onze rustieke deuren zwaaien gastvrij open voor groepen van 12-30 personen. De boerderij bestaat uit twee gedeelten, die apart of gezamenlijk gehuurd kunnen worden. In totaal telt de groepsaccommodatie 24 bedden en 12 slaapkamers. De slaapkamers zijn groot genoeg dat maximaal 30 personen kunnen verblijven. Logeerbedden bijplaatsen behoort tot de mogelijkheden. 
Heel belangrijk vinden de eigenaren dat de accommodatie toegankelijk moet zijn voor mindervaliden. De groepsaccommodatie telt 4 slaapkamers op de begane grond met 2 aangepaste badkamers. In totaal telt de accommodatie 2 elektrische hooglaagbedden. 

Kortom, ongestoord bijkletsen of sportief bezig zijn met familie, vrienden, teamgenoten of groep. In alle rust vergaderen? U  bent van harte welkom bij Gastenboerderij Kosman!

En huiselijke warme sfeer ademt de groepsaccommodatie uit. De bordeaux rode keuken is een uiting van deze warme sfeer. Lekkere banken, maar ook hoge stoelen voor de oudere generatie die wij mogen verwelkomen. Via de openslaande deuren naar de overkapping in de tuin en het speelveld met een vuurplaats. Ook kunt u gebruik maken van de barrelsauna en houtgestookte hottub. Toch even met de groep op pad? Dat kan met sportieve steps, welke gehuurd kunnen worden via gastenboerderij Kosman. Wat ons betreft ook alle ingrediënten om een heerlijk weekend te relaxen in en om de groepsaccommodatie! 

Voor actuele prijzen verwijzen wij naar https://www.gastenboerderijkosman.nl/prijzen 

Het Overijsselse landschap biedt veel verscheidenheid. Holten ligt op de grens van Salland en Twente. Van beide streken het ultieme beleven! De groepsaccommodatie ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug met zijn uitgestrekte wandel- en fiets- of mountainbikeroutes.

Hanzestad Deventer is binnen 20 autominuten te bereiken. Veel uit de geschiedenis is bewaard gebleven, zoals het Bergkwartier. Een prachtig stukje historie! Na de geschiedenis beleefd te hebben kan u heerlijk genieten op de Brink waar veel terrassen aan gelegen zijn en een heel fijn centrum waar u naar hartelust een hele dag kan winkelen. 

Even verderop in Twente is een bezoek aan Kasteel Warmelo in Diepenheim of het landgoed Twickel in Delden zeker de moeite waard. Prachtige wandelpaden en pracht en praal uit de 15e eeuw. 
Vlakbij gelegen de prachtige winkelstad Enschede met ook weer zijn historie. Maar ook 's avonds is het in Enschede een feest om te vertoeven. Veel gezelligheid in de verschillende restaurants en kroegen aan de Oude Markt.  

 

Gastvrouw Christien Koebrugge is het aanspreekpunt voor Gastenboerderij Kosman. Vanaf het moment van een informatie-aanvraag tot aan vertrek staat Christien u terzijde. Met veel enthousiasme streeft ze ernaar om van uw verblijf een prachtige herinnering te maken! 

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Huisdiervrij
Linnengoed (gratis)
Rolstoeltoegankelijk
Sauna

Faciliteiten electra

Wi-Fi
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Gastenboerderij Kosman? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Oude Deventerweg 43

7451 LT, Holten

Nederland

personen

 30


Slaapkamers

 12


Badkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

Gastenboerderij Kosman

Welkom bij gastenboerderij Kosman! Onze groepsaccommodatie ontvangt veel familie-, vriendengroepen, oud studiegenoten en woongroepen. Maar denk ook aan groepen zoals collega's (heisessie's) en mountainbikeverenigingen. Profess...

personen 30 Slaapkamers 12 Badkamers 6
Toon deze accommodatie