De Beuk - De Lutte - max. 24 Personen

+ 12

Algemeen

T Keampke

Hanhofweg 5

7587 LK, De Lutte

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 10


Badkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de kids, een ruime veranda en een sauna voor de volwassenen.

De Beuk is geschikt voor groepen vanaf 8 personen. De zeer complete keuken is van alle gemakken is voorzien en de woonkamer heeft een gezellige zithoek met tv en kachel. In de serre is het heerlijk verblijven en onder de aangrenzende veranda is het genieten van de lange zomeravonden. De veranda die langs de volledige lengte van het huis is gebouwd heeft ook een sauna en een tafeltennistafel. Op de bovenverdieping van de Beuk is een speelruimte met ondermeer een voetbaltafel en een extra tv.

De benedenverdieping is aangepast voor mensen met een functiebeperking en er zijn hiervoor veel extra voorzieningen.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Bij 't Keampke is het goed vertoeven. In welke van de 4 accommodaties u ook verblijft, u zult zich al snel thuis voelen. Er wordt samengewerkt met verschillende cateraars die een ontbijt, lunch of barbecue in uw accommodatie komen brengen. Liever zelf koken? Geen probleem; een uitstekend ingerichte keuken staat tot uw beschikking. Als het weer het toelaat kunt u op het grote buitenterrein van 't Keampke een partijtje voetbal of volleybal spelen. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, een airtrampoline en een kleine dierenweide. Als het weer u in de steek laat kunt u in de receptie op de Deel spelletjes lenen. Ook bent u hier altijd welkom voor informatie over de omgeving of het kopen van een kaartje of souveniertje. 't Keampke is de perfecte locatie voor uw familieweekend of vriendenweekend.

Ontdek het Twentse landschap ...

Uitgestrekte natuurgebieden nodigen u uit. Noordoost-Twente is een stukje Nederland dat nog lang niet iedereen kent. Vanuit 't Keampke kunt u ontdekken hoe onweerstaanbaar mooi het Twentse land is. Het toeristische dorpje De Lutte met z'n gezellige terrasjes ligt op loopafstand.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Sauna
Slaapkamer beneden
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken

Faciliteiten kinderen

Tafelvoetbal

Faciliteiten electra

TV
Wi-Fi
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Beuk? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Hanhofweg 5

7587 LK, De Lutte

Nederland

personen

 24


Slaapkamers

 10


Badkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

De Beuk

Een flexibele accommodatie met veel mogelijkheden. 10 Slaapkamers, een eigen speelruimte voor de kids, een ruime veranda en een sauna voor de volwassenen.

personen 22 Slaapkamers 10 Badkamers 8
Toon deze accommodatie