SuyderZee - Baarlo - max. 53 Personen

+ 9

Algemeen

Strandhoeve

Uiterdijkenweg 58

8372 VL, Baarlo

Nederland

0527-203791

personen

 53


Slaapkamers

 15


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie SuyderZee. Voor groepen tot 53 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriendenweekenden, cursussen, zakelijke relaties, studie, etc. De accommodatie is rookvrij, drempelvrij en geschikt voor mindervaliden. Catering, activiteiten, excursies of vergaderfaciliteiten verzorgen ze graag voor je.

Luxe groepsaccommodatie

De moderne, goed geoutilleerde keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging. Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) (meergangen) ontbijt, lunch, bbq, dinerbuffetten en boodschappenpakketten voorzien van recepten. Drink een pilsje aan de bar of strijk neer op de loungebanken voor de televisie. Achter de grote schuifpui tref je het vlonder-terras aan. 's Avonds heb je het aangenaam warm bij de terrashaard. Buiten staat er een pizza oven, voor het zelf bakken van heerlijk verse pizza's. De kinderen kunnen een balletje op het speelveld trappen en er is een volleybalnet. 

Er zijn 15 ruim opgezette themaslaapkamers. Vier kamers op de begane grond en op de 1e verdieping 11 kamers (bereikbaar via trap of lift). Alle slaapkamers zijn voorzien van twee boxspring bedden eventueel aangevuld met enkele bedden en iedere slaapkamer heeft een badkamer. 

Voor de kinderen zijn er kinderstoelen en kinderbedjes op verzoek aanwezig. Er is een tafeltennistafel (neem voor de zekerheid badges mee) en een groot speelveld met zandbak. 

De accommodatie is goed ingericht voor mindervaliden, 2 slaapkamers beschikken over twee hoog/laagbedden en een XY transfersysteem, rolstoeltoegankelijke douche en toilet en aangepaste wastafel. Tevens zijn er twee extra rolstoeltoegankelijke toiletten aanwezig. Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Extra recreatieruimte op aanvraag.

 

Om de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk met maximaal 35 personen verblijven.

 

Vóór de inpoldering van de nieuwste provincie Flevoland, was het stadje Blokzijl gevestigd aan de Zuiderzee. Hier bevond zich ook het Zuiderzeestrand. Op dit unieke stukje Nederland is Groepsaccommodatie SuyderZee gevestigd.

De accommodatie is luxe ingericht met modern meubilair.

Er is op de begane grond 1 slaapkamer geschikt voor mindervaliden en beschikt over twee hoog/laagbedden en een XY transfersysteem, rolstoel toegankelijke douche en toilet en aangepaste wastafel. Tevens is er een extra rolstoel toegankelijk toilet aanwezig. Huisdieren in overleg toegestaan.

Alle slaapkamers hebben een eigen toilet en wastafel.

Er is op de begane grond 1 slaapkamer geschikt voor mindervaliden en beschikt over twee hoog/laagbedden en een XY transfersysteem, rolstoel toegankelijke douche en toilet en aangepaste wastafel. Tevens is er een extra rolstoel toegankelijk toilet aanwezig.

De moderne, goed geoutilleerde keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging. Liever volledig verzorgd? Vraag naar de cateringmogelijkheden voor (luxe) (meergangen) ontbijt, lunch, bbq, dinerbuffetten en boodschappenpakketten voorzien van recepten.

Recreatievoorzieningen ter plekke
Loungehoek en bar. Geniet van het zonnetje op het vlonder-terras dat is gelegen op het Zuidwesten. Hier is het al snel goed toeven. 's Avonds houd u het aangenaam warm bij de terrashaard. Via de grote schuifpui staat u zo buiten. De kinderen trappen een balletje op het speelveld.

Gelegen aan de voet van Nationaal Park Weerribben-Wieden en de pittoreske stadjes Blokzijl en Vollenhove, centraal gelegen op slechts 1 uur rijden vanuit Utrecht, Groningen en Amsterdam.

Vele mogelijkheden voor activiteiten zoals: trek de natuur in per fiets, TukTuk, Kickbike, kano of fluisterboot (bij/ via ons te huur). Ga op ontdekking in de tropische (vlinder)tuinen van de Orchideeënhoeve.

Ontdek de burcht in het Kuinrebos of de oude waterwerken in het Waterloopbos. Struinen door ruisende bamboebossen, lopen in geurige kruidenvelden van het boerenland of wandelen op mooie zandstranden. Er is ook een golfbaan in de buurt.

De Strandhoeve is een jong familiebedrijf die bestaat uit zes vennoten met eigenlijk maar één doel: ú een prachtige ervaring bezorgen. Of dat nu is met een leuke activiteit, een comfortabele overnachting, een overheerlijk diner of goed glas bier; wij staan graag klaar voor iedere groep! Met het grootste en meest diverse aanbod aan uitjes in de wijde omgeving weten we voor iedere groep een passend programma neer te zetten.

Vennoten

Het familiebedrijf bestaat uit de familie Sweere - Van As, met ouders Jan en Annet, dochter Ester en haar man Niels en de zonen Jasper en Michiel.

Geschiedenis

Het familiebedrijf is in 2006 opgestart, toen direct al met outdoor en groepsactiviteiten op iedere locatie. Na een grondige verbouwing is in 2008 onze Bed & Breakfast geopend: zeven themakamers met wereldbrede inspiratie. Vervolgens werd in 2011 het Party- en Activiteitencentrum voltooid; zodat we vanaf dat moment ook op onze eigen locatie en uit eigen keuken konden draaien. En last but not least: de groepsaccommodatie, die in 2013 in gebruik is genomen.

Aantal personen

25 tot 50 personen
50 tot 100 personen

Algemeen voor Accommodatie

Badkamer beneden
Boxspringbedden
Centrale verwarming
Huisdier toegestaan
Kinderbedje
Linnengoed (betaald)
Linnengoed voor kinderbed
Rolstoeltoegankelijk
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten Overige

Hang- Legkast

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Kinderstoel

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
Televisie (Duitse Zenders)
Televisie (Engelse Zenders)
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
Parkeerplaats
Terras
Trampoline
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij SuyderZee ? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Uiterdijkenweg 58

8372 VL, Baarlo

Nederland

0527-203791

personen

 53


Slaapkamers

 15


Reeds bekeken accommodaties

SuyderZee

Op het oude Zuiderzeestrand, vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden en Giethoorn vind je groepsaccommodatie SuyderZee. Voor groepen tot 53 personen leent deze accommodatie zich bij uitstek voor exclusieve vakanties, familie- en vriende...

personen 53 Slaapkamers 15
Toon deze accommodatie