De Mowglihut - Ommen - max. 22 Personen

+ 15

Algemeen

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Wolfskuil 15

7731AP, Ommen

Nederland

personen

 22


Slaapkamers

 4


Badkamers

 3


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

In de Mowglihut kunnen groepen tot 22 personen verblijven. Er is een open keuken met een comfortabele zithoek. Buiten hebben jullie eigen buitenhaard, lekker bijkletsen bij een kampvuur. Achter de accommodatie is een speeltuin met rekstok, schommel, dambord en schaakspel. Aan de andere kant is het sportveld waar je samen een balletje kunt trappen. En natuurlijk loop je zo het bos is, dat maakt deze overnachtingsplek uniek.

 

De Wolfskuil is al meer dan 70 jaar een stichting. Maatschappelijke organisaties die met jongeren naar deze locatie komen krijg korting op de huur. Het gaat dan om jongeren die om verschillende reden een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door te overnachten bij De Wolfskuil ondersteun je dit mooie doel.

Gezellig, knus en praktisch zo kun je de inrichting van De Mowglihut het beste omschrijven. De open keuken zorgt er voor dat de kok van het gezelschap gewoon mee kan kletsen. Je kunt uitgebreid met elkaar eten aan de verschillende tafels. Er is een leuke zithoek die uitkijkt op het terras. In de zomer kun je deze open zetten zodat je zo naar buiten loopt naar de buitenhaard.

Voorzieningen de Mowglihut:
- 3 douches
- 4 toiletten
- 2 persoonskamer begaande grond, geschikt voor mindervaliden
- 6 persoonskamer boven
- 2 x 7 persoonskamer boven

Je slaapt samen in een gezellige slaapkamer met schuine wanden, met meerdere personen. De slaapkamers zijn voorzien van goede eenpersoonsbedden. Een kussen en dekbed ligt er al, je neemt zelf een lakenset mee of huurt deze bij De Wolfskuil.

Beneden is 1 slaapkamer met badkamer voor 2 of 3 personen.

Op onze site kun je de prijzen vinden.

Er is een sportveld, een kleine speeltuin met klimtoren en er zijn tafeltennistafels. In het bos kun je naar heerlijk spelen. We hebben verschillende spelen die je kunt huren. Veel groepen gaan de strijd met elkaar aan met levend Stratego of zeskamp. In het bos is er een klauterwoud: onder begeleiding klim je op 18 verschillende manieren het bos door.

Op onze eigen site geven we een overzicht van verschillende activiteiten die mogelijk zijn.

De Wolfskuil heeft vier vrijstaande groepsaccommodaties aan de rand of in het bos. Daarnaast 2 kampeervelden voor groepen inclusief groepstent en keukentent. De meeste mensen die voor het eerst hier komen roepen meteen uit: "Wat is het hier mooi!". Je zult genieten van de mooie omgeving, de vogels, de bomen, de rust en ruimte.

 

Eigenlijk  hoef je nergens heen, want waar je bent is het mooi! Je hebt een heel bos tot je beschikking met een zandverstuiving. Ook kun een klein wandelingetje maken langs de weiland en dan genieten van de rivier de Regge.  Wil je wel op pad dan zijn er heel veel mogelijkheden in Ommen en omgeving. De natuur is heel veelzijdig, met bossen, heide, rivieren, landerijen en heuvels. Maak met je kinderen een wandeling naar een uitkijktoren. Of ga samen klootschieten.

Met de fiets kun je heel handig met een knooppuntenroute het Vechtdal door. Bepaal ter plekke of je langer gaat fietsen of toch terug naar de accommodatie gaat. Op zoek naar iets actiefs? Kies een moutainbike tocht over de Lemelerberg of kanotocht over de rivier de Regge en Vecht maken.

Liever even iets anders dan natuur? Ga een dagje naar een pretpark in Slagharen of Hellendoorn. Bezoek de Hanzestad Zwolle, met de trein ben je daar in 20 minuten. Op onze site hebben we een overzicht van allerlei activiteiten die je kunt doen. Dat wordt nog moeilijk kiezen.

 

 

Bij de receptie word je geholpen door Netty, Astrid, Jolien of Marcel. We staan graag voor je klaar om te zorgen voor een buitengewoon avontuur.
De Wolfskuil is een Stichting met een bestuur. Er zijn enkele medewerkers vast in dienst en er zijn veel vrijwilligers die zich inzetten.

Aantal personen

15 tot 25 personen

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Slaapkamer beneden

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Kinderstoel

Faciliteiten electra

CD Speler
Radio
TV

Faciliteiten Buiten

BBQ
Boslocatie
Picknick set
Speeltuin
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Mowglihut? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Wolfskuil 15

7731AP, Ommen

Nederland

personen

 22


Slaapkamers

 4


Badkamers

 3


Reeds bekeken accommodaties

De Mowglihut

In de Mowglihut kunnen groepen tot 22 personen verblijven. Er is een open keuken met een comfortabele zithoek. Buiten hebben jullie eigen buitenhaard, lekker bijkletsen bij een kampvuur. Achter de accommodatie is een speeltuin met reksto...

personen 22 Slaapkamers 4 Badkamers 3
Toon deze accommodatie