De Repelaerhoeve - Ommen - max. 35 Personen

+ 19

Algemeen

Groepsaccommodatie De Wolfskuil

Wolfskuil 15

7731AP, Ommen

Nederland

personen

 35


Slaapkamers

 7


Badkamers

 6


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Repelaerhoeve is geschikt voor 35 personen, je hebt fantastisch uitzicht vanuit je grote terras! 

je kijkt uit over de weilanden die uitkomen op de rivier de Regge, je ziet de contouren van de Lemelerberg. De accommodatie heeft een gezellige zithoek met haard en beschikt over een ruime eetzaal. Ideaal voor grote groepen. Er is een extra  woonkamer met leestafel en zithoek. Er is een grote keuken, via een luik  hou je contact met de mensen in de woonkamer. Naast de accommodatie is een sportveld en het bos. Er is ook een tafeltennistafel.

 

De Wolfskuil is al meer dan 70 jaar een stichting. Maatschappelijke organisaties die met jongeren naar deze locatie komen krijg korting op de huur. Het gaat dan om jongeren die om verschillende reden een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door te overnachten bij De Wolfskuil ondersteun je dit mooie doel.

Een gezellige karaktervolle hoeve met ruim terras: dat is de Repelaerhoeve.

Vanuit de grote eetzaal met rode accenten, kijk je uit op je terras met uitzicht op de weilanden. In de keuken kun je contact houden met de rest via een luik. Naast de zithoek bij de eetzaal is er een aparte zithoek met tafel en zithoek . Handig om bijvoorbeeld als rustruimte (lekker even een boek lezen) te gebruiken of juist de plek waar de kinderen spelen of de docenten met elkaar overleggen. 

Er zijn 2 slaapkamers beneden, de rest is boven te vinden.

Voorzieningen De Repelaerhoeve:
- 6 douches
- 6 toiletten
- 2 x 2 persoonskamer begaande grond
- 3 persoonskamer boven
- 6 persoonskamer boven
- 2 x 4 persoonskamer boven
- 2 x 8 persoonskamer boven

Je slaapt met meerdere mensen in een slaapkamer, op een persoonsbedden. 
Op de begane grond zijn 2 slaapkamers voor 2 personen.

De prijzen kun je vinden op onze site

Er is heel veel te doen op ons terrein en ook in de omgeving!

Op onze eigen site geven we een overzicht van verschillende activiteiten die mogelijk zijn.

In het bos bij Ommen liggen de vier vrijstaande groepsaccommodaties en 2 groepskampeervelden van De Wolfskuil. Maar liefst 16 hectaren bos hebben jullie als achtertuin, daarnaast is er een klein speeltuintje en sportveld met klimtoren. Zoek je een geschikte locatie voor de verjaardag van je oma te vieren met alle kleinkinderen? Wil je met de atletiekvereniging een gezellig weekendje waarbij je ook kunt trainen? Ga je voor het eerst met je klas op schoolkamp? Kies dan voor de mooie omgeving van De Wolfskuil.

Groepen komen hier graag om dat je alle ruimte hebt, alles zelf kunt regelen maar wij ook kunnen helpen met activiteiten of maaltijden. De groepsaccommodatie's zijn ruim, schoon en praktisch ingericht. Daarnaast staan we graag klaar om je te helpen om er een heel leuke tijd van te maken.

Wat we altijd terug horen? Dat de omgeving prachtig is!

Hou je van natuur? Dan zul je hier genieten! Niet alleen heb je vanuit de Repelaerhoeve prachtig uitzicht en loop je zo het bos in, de omgeving van Ommen - het Vechtdal - is heel veelzijdig: er zijn bossen, weilanden, rivieren, heuvels en landerijen. Wij zeggen altijd dat het eigenlijk niet uitmaakt waar je heen gaat omdat het overal mooi is.

Wil je met je groep sportief en actief bezig zijn? Ga dan mountainbiken op de Lemelerberg of doe een afzaktocht over de  Regge en Vecht. 

Bij de receptie word je geholpen door Netty, Astrid, Jolien of Marcel. We staan graag voor je klaar om te zorgen voor een buitengewoon avontuur.
De Wolfskuil is een Stichting met een bestuur. Er zijn enkele medewerkers vast in dienst en er zijn veel vrijwilligers die zich inzetten.

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Gashaard
Huisdiervrij
Linnengoed (betaald)
Open haard
Rookvrij

Faciliteiten keuken

Diepvrieskast
Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Kinderstoel

Faciliteiten electra

CD Speler
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Boslocatie
Speeltuin
Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Repelaerhoeve? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Wolfskuil 15

7731AP, Ommen

Nederland

personen

 35


Slaapkamers

 7


Badkamers

 6


Reeds bekeken accommodaties

De Repelaerhoeve

De Repelaerhoeve is geschikt voor 35 personen, je hebt fantastisch uitzicht vanuit je grote terras!  je kijkt uit over de weilanden die uitkomen op de rivier de Regge, je ziet de contouren van de Lemelerberg. De accommodatie ...

personen 35 Slaapkamers 7 Badkamers 6
Toon deze accommodatie