Groepsaccommodatie voor schoolkamp

Groepsaccommodatie huren voor schoolkamp

Deze groepsaccommodaties voor scholen zijn bij uitstek geschikt zijn voor verschillende schoolgroepen, waaronder het groep 8 kamp. Er zijn kleinere kamphuizen voor minder grote klassen, maar ook grote locaties met genoeg ruimte om alle klassen tegelijk te huisvesten. Bekijk hieronder al onze schoolkamp locaties.

Groepsaccommodatie de Vos (92 Personen)

Lunteren (Gelderland)
personen  92 personen
Badkamers  9 Badkamers
Groepsaccommodatie De Barg

Bennekom (Gelderland)
personen  40 personen
Badkamers  8 Badkamers
Woonruimte  145M2 Woonruimte

Wat maakt deze schoolkamp locaties bijzonder?

Het grootste voordeel is dat de klassen bij deze groepsaccommodaties op één locatie kunnen overnachten. Sommige locaties hebben meerdere kleinere kamers en sommigen hebben gescheiden slaapzalen. Maar slapen is niet het enige dat hier kan. Deze verblijven staan in omgevingen omringd door prachtige natuur en leuke activiteiten, wat het schoolkamp onvergetelijk maakt.

Uiteraard zijn deze accommodaties kindvriendelijk ingericht met faciliteiten voor sport en spel, zoals voetbal- of volleybalvelden. Veel van onze schoolkamp locaties bieden ook catering aan in de vorm van ontbijt, lunch en diner. Hierdoor worden alle hongerige monden gevoed, zonder dat je daar nog naar hoeft om te kijken.   

Vragen?

We denken graag met je mee! Neem contact met ons op. tel:+31 38 2223152

Toch interesse in een ander type groepsaccommodatie?

Bekijk dan hier alle groepsaccommodaties. Gegarandeerd dat je hier de perfecte locatie vindt voor jouw groep.