Groepsaccommodatie Eureca - Schiermonnikoog - max. 100 Personen

+ 10

Algemeen

Groepsaccommodatie Eureca

Heereweg 4

9166 SE, Schiermonnikoog

Nederland

personen

 100


Slaapkamers

 21


Badkamers

 8


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

Op korte afstand van veerboot, dorp, strand en duinen vind je in de polder van Schiermonnikoog de sfeervolle groepsaccommodatie Eureca. Een oude boerderij die verbouwd is tot een gezellige en veelzijdige accommodatie voor groepen van tien tot honderd personen.

De accommodatie is verdeeld in vier verblijven met een volledig ingerichte keuken, meerdere slaapkamers van drie tot acht personen en eigen sanitair en terras. Alle verblijven bij Eureca zijn centraal verwarmd en voorzien van eettafels en een gezellige zithoek met televisie en geluidsinstallatie. Het is mogelijk om meerdere verblijven tegelijk te huren, waardoor Eureca zowel voor families en schoolreisjes als voor grootse partijen dé locatie is.

Bij de verschillende accommodaties van Eureca zijn huisdieren helaas niet toegestaan.

Eureca ontvangt al bijna 50 jaar gasten op het boerenerf. Vroeger kon dit alleen tijdens de zomermaanden, omdat de koeien in de wintermaanden op dezelfde plek op het stro sliepen als waar gasten na een fikse schoonmaak 's zomers de nacht doorbrachten. Tegenwoordig is de oude boerderij volledig verbouwd tot luxe groepsaccommodatie en hoeft alleen het uitzicht nog gedeeld te worden met de koeien... 

 

Omdat de boerderij midden in de weilanden ligt, zijn alle verblijven naar weidevogels vernoemd. Boek bijvoorbeeld een verlblijf in de Grutto, Scholekster, Kievit of Tureluur. 

Bekijk voor prijzen en beschikbaarheid de site van Eureca; www.eureca.nl. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen, via info@eureca.nl of 0519-531421. 

Tijdens het logeren bij Eureca beleef je het boerenleven én eilandleven tegelijkertijd. Gasten mogen helpen bij het voeren van de kalfjes en kijken bij het melken. Ook is er op het boerenerf volop ruimte voor sport en spel, met een zandbak, schommels, voetbal- en volleybalveld en stookplaats. Tussen alle activiteiten op het eiland door, maken de mogelijkheden op het boerenerf van Eureca je bezoek compleet! 

Midden in de polder van het prachtige Waddeneiland Schiermonnikoog vind je boerderij Eureca. Deze boerderij ligt centraal op het eiland, tussen veerboot, dorp en strand in. Omdat het eiland klein is, is alles op korte fietsafstand te bereiken. Zo kan je elk moment van je bezoek genieten van al het moois dat Schiermonnikoog te bieden heeft.

Op steenworp afstand van de boerderij bevinden zich twee riante vakantiewoningen voor vijf personen, ook via Eureca te boeken. 

Boerderij Eureca is een familiebedrijf, gerund door de familie Hagen. De Hagens werken met passie voor hun dieren én hun gasten. 

Aantal personen

50 tot 100 personen
100 tot 250 personen

Algemeen voor Accommodatie

Centrale verwarming
Eenpersoonsbedden
Linnengoed (betaald)
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat

Faciliteiten electra

CD Speler
DVD Speler
Radio
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

Terras
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Groepsaccommodatie Eureca? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Heereweg 4

9166 SE, Schiermonnikoog

Nederland

personen

 100


Slaapkamers

 21


Badkamers

 8


Reeds bekeken accommodaties

Groepsaccommodatie Eureca

Op korte afstand van veerboot, dorp, strand en duinen vind je in de polder van Schiermonnikoog de sfeervolle groepsaccommodatie Eureca. Een oude boerderij die verbouwd is tot een gezellige en veelzijdige accommodatie voor groepen van tie...

personen 100 Slaapkamers 21 Badkamers 8
Toon deze accommodatie