Het Korhoen - Evertsoord - max. 140 Personen

+ 6

Algemeen

Paasheuvelgroep Evertsoord

Peelstraat 79

5977 NN, Evertsoord

Nederland

0577 411 556

personen

 140


Slaapkamers

 11


  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

We vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de mooiste avonturen beleef je namelijk lekker buiten. Onze accommodaties in Evertsoord hebben allebei een lekker groot speelveld voor allerlei activiteiten. Het Korhoen heeft ook nog eens een eigen stuk bos, ideaal voor de populaire bos spellen.

Over de accommodaties
Het Korhoen is geschikt voor maximaal 140 personen maar is door zijn vorm ook heel goed te gebruiken door veel kleineren groepen. We kunnen dan heel makkelijk een aantal slaapkamers dichthouden zodat het ook voor kleine groepen gezellig is. De Korhoen heeft een recreatiezaal met eigen podium voor de bonte avond. Het Korhoen wordt verhuurd inclusief catering.

Wat is er in de buurt te doen.
Voor de liefhebbers van pretparken is Attractiepark Toverland het perfect uitje, je loopt er vanaf de accommodatie zo naar toe. Het pretpark heeft speciale tarieven voor kinderen. Kom je met schoolkamp? Dan ben je dus extra voordelig uit. Ook Aardbeienland is een geliefde attractie in de buurt van Venlo. Bovendien hebben we afspraken gemaakt met één van de leukste zwembaden van Limburg. 

Onze visie
Stichting Paasheuvelgroep vindt dat ieder kind een gezellig kamp verdient. We zijn er namelijk van overtuigd dat een kamp sterk bijdraagt aan de sociale vaardigheden van kinderen en dat vriendschappen voor het leven ontstaan tijdens kamp. We proberen dit te ondersteunen door basic maar moderne accommodaties met lekker veel buitenruimte.

Aantal personen

50 tot 100 personen
100 tot 250 personen

Algemeen voor Accommodatie

Stapelbedden
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij Het Korhoen? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Peelstraat 79

5977 NN, Evertsoord

Nederland

0577 411 556

personen

 140


Slaapkamers

 11


Reeds bekeken accommodaties

Het Korhoen

We vinden het belangrijk dat er veel buitenruimte is voor onze groepen, de mooiste avonturen beleef je namelijk lekker buiten. Onze accommodaties in Evertsoord hebben allebei een lekker groot speelveld voor allerlei activiteiten. Het Kor...

personen 140 Slaapkamers 11
Toon deze accommodatie