Groepsaccommodaties in Drenthe

Bekijk hier al onze groepsaccommodaties in Drenthe!

Groepsaccommodatie huren in Drenthe

De provincie Drenthe is bekend om de rust en ruimte en de prachtige natuur. Denk bijvoorbeeld aan de Hunebedden, nationaal park Dwingelderveld, de Drentsche Aa of het Drents Friese Wold. Drenthe is dus zeer geschikt voor groepen die lekker willen genieten van de rust en de prachtige omgeving.

Actieve natuurliefhebbers bezoeken één van de belevingsparken of maken gebruik van de natuur in Drenthe door de groepsaccommodatie te combineren met een outdoor excursie. Door te mountainbiken op één van de vele routes of het klimbos te beleven. En als het weer het toelaat gezellig met het hele team, familie of vrienden barbecuen, en dan nagenieten tijdens een kampvuurtje.

Veel bedrijven gebruiken de groepsaccommodaties ook voor brainstormsessies of een stukje teambuilding. Vergaderen in combinatie met een sportieve activiteit brengt meestal verrassende resultaten en inzichten.

Evenementen en activiteiten

De Dutch TT in Assen is wereldberoemd en een grote trekker binnen de provincie Drenthe. De Drentse fiets 4 daagse trekt jaarlijks 15.000 deelnemers die in 4 dagen door Drenthe fietsen en elke dag genieten van een ander stukje mooi Drenthe. In Drenthe worden verschillende muziek en theater festivals georganiseerd. En in Orvelte is de jaarlijkse lammetjesdag een aanrader! Er zijn dus genoeg leuke evenementen in Drenthe om aan deel te nemen of te bezoeken.

Groepsaccommodatie in Drenthe

Drenthe heeft een breed aanbod aan groepsaccommodaties, wij hebben er meer dan 50 geselecteerd. Voor grote groepen die een basic groepsaccommodatie zoeken maar ook voor groepen die willen kiezen voor een luxe groepsaccommodatie. Door gebruik te maken van de verschillende arrangementen voor bijvoorbeeld een paar dagen, een week of een weekendje weg beleeft u een heerlijk verblijf in Drenthe.
Steeds meer mensen bezoeken de provincie Drenthe. De bezoekersaantallen stegen de afgelopen jaren gestaag, dus een bezoek aan deze provincie is zeker de moeite waard.

Onze groepsaccommodaties in Drenthe: