De Stal - Grolloo - max. 72 Personen

+ 14

Algemeen

Boerhaarshoeve

Schoonloërstraat 49

9444 TH, Grolloo

Nederland

personen

 72


Slaapkamers

 6


Badkamers

 5


Woonruimte

 100M2

  • Informatie
  • Impressie
  • Faciliteiten
  • Ligging
  • Reviews
  • Contact
  • Reserveren

De Stal is sfeervol en comfortabel ingericht. De grote en gezellig ingerichte woonkamer is voorzien van eethoeken en een zithoek. De eethoeken hebben degelijke tafels en gemakkelijke stoelen. Er is een ruime, gezellige zithoek met flatscreen en een mooie bar. In de volledig ingerichte keuken vind je alles wat je nodig hebt, onder andere een jumbo koeler, groot fornuis, oven, magnetron en vaatwasser. De 6 ruime slaapkamers met wastafels zijn voorzien van warm- en koud stromend water. De kamers zijn voor 4 tot 6 personen en de bedden zijn voorzien van dekbedden en kussens.

Grolloo en omgeving

Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de ruime speeltuin, met op de achtergrond de 'es' van Grolloo en het historische Grollerholt. Buiten vindt u een ruim privéterras met voldoende tuinmeubilair en picknicktafels. In de aangrenzende omheinde speeltuin staan een aantal gecertificeerde speeltoestellen met een grote zandbak voor de kleintjes. Tevens is er een ruim grasveld voor sport en spel aanwezig. De prachtige en afwisselende omgeving is erg geschikt om te wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden. Ook vind je verschillende zwemplassen in de omgeving. De actieve avonturiers moeten zeker een bezoek brengen aan het naastgelegen klimpark. 

 

De Stal is een gezellig, sfeervol en ruim opgezet groepsverblijf voor grotere groepen. Door de multifunctionele en ruime inrichting is De Stal erg geschikt voor zowel families en vrienden maar ook voor verenigingen en bedrijven. De sfeervol ingerichte woonkamer, de professionele horecakeuken en het aangrenzende ruime terras met speeltuin maken het erg geschikt voor uw groepsuitje, familieweekend, reünie of kamp. Om uw groepsuitje nog comfortabeler en uitdagender te maken, bieden we een ruim aanbod aan betaalbare buffetten, avontuurlijke activiteiten en aantrekkelijke arrangementen. Groepsverblijf De Stal is geschikt voor groepen van 12 tot 35 personen, en is uit te breiden met 2 kapschuurlodges van elk 4 slaapplaatsen tot 50 personen.

Groepsaccommodatie Boerhaarshoeve denkt graag met u mee!

Aantal personen

15 tot 25 personen
25 tot 50 personen

Algemeen voor Accommodatie

Eenpersoonsbedden
Huisdier toegestaan
Kinderbedje
Linnengoed (betaald)
Rookvrij
Stapelbedden

Faciliteiten keuken

Keuken
Koelkast
Koffiezetapparaat
Magnetron
Oven
Vaatwasser

Faciliteiten kinderen

Campingbedje
Kinderstoel

Faciliteiten electra

Radio
Televisie (Nederlandse zenders)
TV
Wi-Fi

Faciliteiten Buiten

BBQ
Boslocatie
Parkeerplaats
Picknick set
Speeltuin
Terras
Tuinset
Ervaring delen

Hoe was jullie verblijf bij De Stal? Door uw review achter te laten kan u toekomstige bezoekers helpen bij het maken van een keuze.

Maak een review aan
Sterren:
Naam:
Verbleven in:
Bericht:

Schoonloërstraat 49

9444 TH, Grolloo

Nederland

personen

 72


Slaapkamers

 6


Badkamers

 5


Woonruimte

 100M2

Reeds bekeken accommodaties

De Stal

De Stal is sfeervol en comfortabel ingericht. De grote en gezellig ingerichte woonkamer is voorzien van eethoeken en een zithoek. De eethoeken hebben degelijke tafels en gemakkelijke stoelen. Er is een ruime, gezellige zithoek met flatsc...

personen 35 Slaapkamers 6 Badkamers 5 Woonruimte 100M2
Toon deze accommodatie